«Ο Ολυμπιακός θέλει 10.000.000 € για τον Σεμέδο»

Οι Πορτογάλοι συντηρούν το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Σεμέδο και τονίζουν πως ο Ολυμπιακός ζητάει κοντά στα 10 εκατ. ευρώ.

«Ο Ολυμπιακός θέλει 10.000.000 € για τον Σεμέδο»

Πριν μερικές ημέρες πορτογαλικές εφημερίδες είχαν στο πρωτοσέλιδο τους του ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Το θέμα συντηρείται κανονικά από τον Τύπο στην Ιβηρική.

Η Record φιλοξενεί ρεπορτάζ για τον Ρούμπεν Σεμέδο και μάλιστα το πάει το πράγμα παραπέρα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι στο ρεπορτάζ τους ο Ολυμπιακός αξιώνει ένα ποσό που αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.

Σημειώνουν μάλιστα πως αυτό το νούμερο ισχύει για τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θεωρούν σχεδόν σίγουρο πως η τιμή θα ανέβει κι άλλο μέσα από τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Ρούμπεν Σεμέδο με την ερυθρόλευκη φανέλα. Πάντως ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είναι στο ραντάρ της Μπενφίκα και στην πατρίδα του παρακολουθούν στενά όλα όσα κάνει στον Πειραιά.

Μη ξεχνάμε πως λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ανάγκασε τον Φερνάντο Σάντος να τον καλέσει στην Εθνική Πορτογαλίας. Οι Πειραιώτες πάντως αυτή τη στιγμή ούτε που συζητούν για τον βασικό τους κεντρικό αμυντικό και τα 10 εκατ. ευρώ είναι λίγα.