Ρονάλντο: «Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Σάρι»

Ο Πορτογάλος superstar μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου της Γιουβέντους ενόψει του ματς με την Λοκομοτίβ Μόσχας για τους ομίλους του Champions League, τόνισε μεταξύ άλλων πως υποστηρίζει θερμά τον τρόπο παιχνιδιού του Σάρι από τότε που ανέλαβε την «Γιούβε». 

Ρονάλντο: «Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Σάρι»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρευρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου της Γιουβέντους ενόψει της αποψινής (22/10) αναμέτρησης της ιταλικής ομάδας με την Λοκομοτίβ Μόσχας (22:00, Cosmote Sport 7), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο Πορτογάλος, τόνισε πως η ομάδα του γίνεται ολοένα και πιο καλή από τότε που κάθισε στον πάγκο της ομάδας ο Μαουρίτσιο Σάρι, ακολουθώντας μια επιθετική τακτική.

Champions League: Κρίσιμοι αγώνες σε Ελλάδα και Τουρκία!

Συγκεκριμένα ο Ρονάλντο είπε: «Μου αρέσει ο τρόπος που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα, δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Πιστεύω πως η ομάδα βελτιώνεται.

Αποκτούμε ολοένα και πιο πολύ αυτοπεποίθηση, επειδή παίζουμε με έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτές τις αλλαγές.»

Θυμίζουμε πως ο Σάρι άφησε την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι για να μετακομίσει στο Τορίνο για χάρη της «Γηραιάς Κυρίας» ως διάδοχος του Αλέγκρι στον πάγκο της ομάδας, με την Γιουβέντους από τότε να βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή της βαθμολογίας στην Serie A αλλά και στον όμιλο της στο Champions League παρέα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από την άλλη πλευρά, ο CR7 έχει συνολικά 12 γκολ σε 13 παιχνίδια, τόσο φορώντας το εθνόσημο όσο και την φανέλα της ιταλικής ομάδας, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ο επί 5 φορές νικητής του βραβείου «Χρυσή μπάλα», σκόραρε το 700ο γκολ της καριέρας του, στην ήττα της Πορτογαλίας με 2-1 από την Ουκρανία, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2020.

Αναφορικά με αυτό, ο Κριστιάνο απάντησε: «Αυτό βρίσκεται ήδη στο παρελθόν. Θέλω να προχωρήσω, να φτάσω ακόμα πιο ψηλά για να μπορέσω να βοηθάω την ομάδα. Θέλω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει τίτλους.

Φυσικά και είμαι πολύ περήφανος για τα ατομικά ρεκόρ αλλά η προτεραιότητα μου είναι να κερδίζω παιχνίδια τόσο με την Πορτογαλία όσο και με την Γιουβέντους!».