Ολυμπιακός - Μπάγερν: Αυτούς τους έντεκα σκέφτεται ο Μαρτίνς

Τι έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος προπονητής και τι ετοιμάζει για τον αγώνα με τους Βαυαρούς. Πόσο αλλάζουν τα σχέδια του οι απουσίες.

Ολυμπιακός - Μπάγερν: Αυτούς τους έντεκα σκέφτεται ο Μαρτίνς

Το εμπόδιο του ΟΦΗ ξεπεράστηκε έστω κι αν ο Ολυμπιακός τα… χρειάστηκε στο ματς με τους Κρητικούς. Για την ομάδα του Πειραιά ήταν ένα πολύ γερό τεστ ενόψει των επόμενων ακόμα πιο δύσκολων αναμετρήσεων. Μία απ’ αυτές είναι με τη Μπάγερν Μονάχου, την Τρίτη το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους το ματς με τους Βαυαρούς και ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη καταστρώνει τα πλάνα του. Βέβαια τα κουκιά είναι μετρημένα για τον αγώνα με τον γερμανικό σύλλογο.

Η ομάδα του Πειραιά έχει αρκετές απουσίες με τους Σισέ, Βαλμπουενά, Μπενζιά και Τοροσίδη να είναι εκτός. Φυσικά στην προπόνηση της Κυριακής ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε κάτι. Δεν θα μπορούσε να δείξει κιόλας από τη στιγμή που οι μισοί έκαναν αποθεραπεία.

Μία σοβαρή σκέψη που υπάρχει στο μυαλό του Πορτογάλου είναι να ξεκινήσει το παιχνίδι με τη Μπάγερν όπως τελείωσε αυτό με τον ΟΦΗ. Τι σημαίνει αυτό; Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο ματς με τους Βαυαρούς με τρεις ποδοσφαιριστές στη μεσαία του γραμμή.

Συγκεκριμένα αυτό που υπάρχει στο μυαλό του εδώ κι αρκετές ημέρες είναι να ξεκινήσει με Μπουχαλάκη, Καμαρά και Γκιγιέρμε, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-3-3. Αυτό το ενδεχόμενο υπήρχε στο μυαλό του Μαρτίνς πριν τον τραυματισμό του Βαλμπουενά και ενισχύθηκε μετά την απώλεια του Γάλλου άσου. Είναι το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας.

Πέρα από την τριάδα στα χαφ οι υπόλοιποι είναι λίγο πολύ είναι σίγουροι. Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά (διεκδικεί τη θέση ο Αβραάμ), Τσιμίκας, Ποντένσε, Μασούρας και στο 50-50 είναι οι Γκερέρο, Ελ Αραμπί.