Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με την Μπάγερν στο Μόναχο!

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετική με την διαθεσιμότητα των εισιτηρίων με την Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία. 

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με την Μπάγερν στο Μόναχο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Μπάγερν στο Μόναχο θα είναι διαθέσιμα για τους φίλους της ομάδας από την Τρίτη (22/10), ανήμερα του παιχνιδιού στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Παράλληλα η ομάδα του Πειραιά ενημερώνει τους φιλάθλους της πως για να «κλείσουν» ένα από αυτά τα εισιτήρια της αναμέτρησης στην «Allianz Arena» (06/11), θα πρέπει να προσκομίσουν τα αναγκαία έγγραφα ώστε να ολοκληρωθεί η αγορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 4ης Αγωνιστικής του UEFA Champions League απέναντι στην BAYERN MUNICH, που θα διεξαχθεί στην «Allianz Arena» την Τετάρτη 6/11/2019 στις 18:55 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στη Γερμανία, ως εξής :

Την Τρίτη 22/10 (10:00 – 20:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς δυο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για τους φιλάθλους μας.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από το γραφείο Εισιτηρίων Διαρκείας στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση, για το δεύτερο εισιτήριο απαιτείται και κάρτα φίλαθλου του Ερασιτέχνη.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 50€ και ο Τρόπος Πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ»