Ματέους για Έρικσεν: «Εάν δεν κάνει για την Τότεναμ σίγουρα δεν κάνει για την Μπάγερν»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο η Μπάγερν Μονάχου να αποκτήσει τον Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος των «Βαυαρών» Λόταρ Ματέους.

Ματέους για Έρικσεν: «Εάν δεν κάνει για την Τότεναμ σίγουρα δεν κάνει για την Μπάγερν»

Ο Λόταρ Ματέους δεν βλέπει με θετικό «μάτι» τα όσα ακούγονται περί ενδιαφέροντος της Μπάγερν Μονάχου για τον Κρίστιαν Έρικσεν. Ο παλαίμαχος άσος των «Βαυαρών» δήλωσε στο «Sport1» πως εάν ο Έρικσεν δεν κάνει για την Τότεναμ ε τότε σίγουρα δεν κάνει για την Μπάγερν.

Συνέχισε λέγοντας πως παρακολουθεί τον Δανό ποδοσφαιριστή και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι πολύ απογοητευμένος με τις εμφανίσεις του στους «πετεινούς».

Ο Ματέους συμπλήρωσε πως η Μπάγερν έχει πληθώρα επιλογών για το κέντρο της αλλά αν κάποιος πρέπει να αποκτηθεί αυτός είναι Κάι Χάβερτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λόταρ Ματέους:

Για τον Κρίστιαν Έρικσεν:«Εάν δεν κάνει στην Τότεναμ, τότε δεν κάνει ούτε στην Μπάγερν. Παρακολουθώ τον παίκτη για πολύ καιρό και μέσα στο 2019 με έχει απογοητεύσει. Η μετακίνησή του στην Μπάγερν δεν θα μου φανεί λογική. Θα μου προξενήσει έκπληξη. Δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο»

Για τον Κάι Χάβερτς και την πληθώρα επιλογών στο κέντρο των «Βαυαρών»:

«Η Μπάγερν το ερχόμενο καλοκαίρι πρέπει να επικεντρωθεί στο πως θα αποκτήσει τον Κάι Χάβερτς. Επίσης, έχει τον Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος αποδίδει εξαιρετικά ως δεκάρι. Ταυτόχρονα, υπάρχει και ο Τόμας Μίλερ που μπορεί να αγωνιστεί σε κάθε θέση και δεν επιτρέπεται να φύγει»