Μιλούνοβιτς: «Αδελφοποιημένοι με Ολυμπιακό αλλά θέλουμε τη νίκη»

Ο Σέρβος αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα Νεμάνια Μιλούνοβις μίλησε για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Champions League και όπως τόνισε μπορεί τα δυο σωματεία να είναι αδελφοποιημένα ωστόσο η νίκη είναι το μόνο που ενδιαφέρει τους Σέρβους.  

Μιλούνοβιτς: «Αδελφοποιημένοι με Ολυμπιακό αλλά θέλουμε τη νίκη»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (1/10, 22:00) τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Μπορεί μάλιστα τα δυο σωματεία να διατηρούν μεταξύ τους αδελφικούς δεσμούς, ωστόσο σύμφωνα και τον αμυντικό των Σέρβων Νεμάνια Μιλούνοβιτς το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του ο Ερυθρός Αστέρας είναι η νίκη.

«Πετάει» για τον «τελικό» με Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός

Συγκεκριμένα ο 30χρονος άσος τόνισε σε συνέντευξή του πως περιμένει φανταστική ατμόσφαιρα στο Μαρακανά με την ομάδα του να ανυπομονεί για το παιχνίδι κόντρα σε ένα αδελφοποιημένο σωματείο όπου όλα θα είναι «ερυθρόλευκα», ωστόσο μόνο η νίκη απασχολεί τον Ερυθρό Αστέρα που ξέρει τις αδυναμίες της ομάδας του Πειραιά και εκεί θα προσπαθήσει να χτυπήσει.

Ο Μιλούνοβιτς δήλωσε συγκεκριμένα τα εξής:

«Από την ημέρα της κλήρωσης ανυπομονούμε γι’ αυτό το ματς. Περιμένω μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, καθώς όλα θα είναι ερυθρόλευκα, μιας και είναι γνωστή πως πρόκειται για αδελφοποιημένους συλλόγους. Εμείς πάντως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς στο Champions League. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, ξέρουμε τους μεγαλύτερους κινδύνους και από πού προέρχονται, αλλά η ελληνική ομάδα έχει και αδυναμίες. Η ήττα από την Παρτιζάν μάς έδωσε μάθημα και είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση και θα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Οι φίλαθλοί μας είναι ο δωδέκατος παίκτης μας πάντα και αυτή τη φορά θα υπάρχει και κόσμος του Ολυμπιακού. Αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη