Μιλόγεβιτς: «Παίζει με Ολυμπιακό ο Ματέο Γκαρσία»

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα ξεκαθάρισε πως ο Αργεντινός θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης με τους Πειραιώτες και εξήγησε γιατί δεν αγωνίστηκε ο Μάρκο Μάριν.

Μιλόγεβιτς: «Παίζει με Ολυμπιακό ο Ματέο Γκαρσία»

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε με 3-1 τη Μάτσβα και έδειξε έτοιμος για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης με τους Πειραιώτες στο «Ράικο Μίτιτς». Η ομάδα του Βελιγραδίου είχε περάσει κρίση μετά τις ήττες από Μπάγερν και Παρτιζάν, αλλά τώρα δείχνει έτοιμη για τον αγώνα με τους Πειραιώτες.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τον αγώνα με τη Μάτσβα δήλωσε: «Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και αυτό με κάνει ευτυχισμένο. Δεν ξέρω τι συνέβη στη συνέχεια, αλλά ανησυχώ ότι ενώ κάνουμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στη συνέχεια απλά σταματάμε και θα πρέπει να βρούμε μία λύση γι’ αυτό το πρόβλημα. Για λόγους ξεκούρασης έβγαλα από το παιχνίδι τον Ρόντιτς και παρόλα αυτά βρήκαμε γκολ εκμεταλλευόμενοι τα λάθη», τόνισε ο Μιλόγεβιτς.

Στο παιχνίδι με τη Μάτσβα δεν αγωνίστηκε ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ο Μιλόγεβιτς περισσότερο τον κράτησε για να τον έχει έτοιμο με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Σερβίας στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θα παίξει ο Αργεντινός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ εξήγησε και γιατί δεν αγωνίστηκε ο Μάριν με τη Μάτσβα. «Ο Ματέο είναι καλά έχει κάνει κανονικά προπονήσεις κι αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο θα παίξει με τον Ολυμπιακό. Ο Μάριν και ο Μποάκιε έμειναν εκτός λόγω του περιορισμού που έχουμε με τους ξένους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Πάβκοβ έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Νομίζω πως και αυτός θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης», σχολίασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.