Σισέ: «Περήφανος και ανυπόμονος»

Ο Παπέ Σισέ μίλησε για το παιχνίδι με την Τότεναμ και τόνισε πως ανυπομονεί να παίξει στο Champions League.

Σισέ: «Περήφανος και ανυπόμονος»

Ο Πάπε Σισέ εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου. Και εξέφρασε την αποφασιστικότητα της ομάδας να κάνει το καλύτερο δυνατό απέναντι στην Τότεναμ και γενικά στο Champions League.

Ο «ερυθρόλευκος» στόπερ μίλησε:

Για την παρουσία του στη λίστα, κάτι που δεν είχε γίνει επί Χάσι την πρώτη του χρονιά: «Όντως πρόπερσι δεν ήμουν στην αποστολή, πέρυσι έπαιξα στο Europa, τώρα είμαι εδώ για το Champions League. αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαίρου. Έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή και θέλω να δικαιώσω αυτήν την εμπιστοσύνη. Είμαι περήφανος γι’ αυτό και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για την άνοδό του τόσο γρήγορα στην καριέρα του: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος που έχω βελτιωθεί και έχω κάνει σημαντικά βήματα στην καριέρα μου. Είμαι ώριμος πια και αυτή την πίεση του Champions League θα τη δεχτώ σαν πρόκληση ώστε να προχωρήσω ακόμη περισσότερο στην καριέρα μου»

Για το πώς νιώθουν οι συμπαίκτες του και για το μήνυμα προς τον κόσμο: «Για αρκετούς από εμάς είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε μέρος σε αυτή τη διοργάνωση. Είμαστε νέοι παίκτες. Είμαστε έτοιμοι και όλοι μας ανυπομονούμε. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ, ότι έγινε κακή δουλειά στα προκριματικά. Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας να μας συμπαρασταθεί. Ο κόσμος μας ξέρει καλύτερα τι θέλουμε. Είμαστε έτοιμοι σαν οικογένεια να παλέψουμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο για να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα σαν κι αυτά που έχουμε ξανακάνει στο γήπεδό μας».