Γιορίς: «Δεν θα τελειώσω την καριέρα μου στην Τότεναμ»

Ο Ούγκο Γιορίς είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Τότεναμ, αλλά σε ερώτηση που δέχτηκε για το μέλλον του, τόνισε πως δεν θα τελειώσει την καριέρα του στο Λονδίνο.

Γιορίς: «Δεν θα τελειώσω την καριέρα μου στην Τότεναμ»

Ο Ούγκο Γιορίς αγωνίζεται στη Τότεναμ από το 2012 και πέρσι βίωσε την κορυφαία του σεζόν με την ομάδα, καθώς έφτασε έως και τον τελικό του Champions League.

Ο Γάλλος διεθνής τερματοφύλακας, μίλησε στο «France Football» για το μέλλον του, τονίζοντας πως δεν θα τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα της Τότεναμ: «Δεν πιστεύω πως θα τελειώσω την καριέρα μου στην Τότεναμ. Έχω ακόμα κάποια χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσω να το ολοκληρώσω. Πρέπει να ξέρεις πότε είναι η σωστή στιγμή για να σταματήσεις, άλλα δεν είμαι κατά της ιδέας να δοκιμάσω κάτι καινούργιο.

Αυτό το καινούργιο μπορεί να είναι οι ΗΠΑ. Δεν ξέρω, πάντα είχα πρόβλημα να κοιτάω στο μέλλον. Προτιμώ να είμαι συγκεντρωμένος στο παρόν. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα. Σήμερα μπορεί να είμαστε εδώ, αύριο μπορεί κάπου αλλού. Θα μπορούσα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στο MLS».