Μόουρα: «Θερμή η ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τότεναμ για την εμπειρία που είχε με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μόουρα: «Θερμή η ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Ο Λούκας Μόουρα είναι ποδοσφαιριστής που έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και έχει ζήσει την ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης». Ξέρει καλά τι περιμένει την ομάδα του την Τετάρτη το βράδυ και σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Τότεναμ έδωσε το στίγμα του για το τι περιμένει τους συμπαίκτες του στο Φάληρο.

Αρχικά ο Λούκας Μόουρα μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό επισημαίνοντας: «Πρέπει να παίξουμε στην Ελλάδα με πολύ δύναμη και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και έχει τη δική του ιστορία. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου ότι μπορούμε να πάμε σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι και να νικήσουμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ήταν τα λόγια του Λούκας Μόουρα και συνέχισε: «Όλη ομάδα είναι ενθουσιασμένη και περιμένει να ξεκινήσει ξανά το Champions League», ανέφερε.

Ο Βραζιλιάνος στη συνέχεια τόνισε πως η Τότεναμ έχει εξαιρετική ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας. «Μετά τη νίκη του Σαββάτου επί της Κρίσταλ Πάλας που σημειώσαμε τέσσερα γκολ όλοι αισθανόμαστε πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να πάμε πάλι στον τελικό, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά», ανέφερε ο Μόουρα.

Όσον αφορά στην εμπειρία του από το «Γ. Καραϊσκάκης» ο Λούκας Μόουρα δήλωσε: «Θυμάμαι ότι οι οπαδοί είχαν δημιουργήσει μία πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Ο Ολυμπιακό είναι μία παραδοσιακή ομάδα. Οι οπαδοί τραγουδούν για 90 λεπτά και σίγουρα θα δώσουν ώθηση στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή την πίεση, να είμαστε ήρεμοι και να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας», σχολίασε ο Λούκας Μόουρα.