Τι ετοιμάζει ο Μαρτίνς για Τότεναμ

Φαίνεται να υπάρχει ένα δίλημμα για Γκερέρο ή Ελ Αραμπί, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να βάλει στην άμυνα του Ολυμπιακού τους Σεμέδο και Μεριά, περιμένοντας φυσικά και την τελευταία προπόνηση για να αποφασίσει για τον συμπατριώτη του.

Τι ετοιμάζει ο Μαρτίνς για Τότεναμ

Στην Τότεναμ μπορεί να επικρατεί ένα… αλαλούμ σε ρεπορταζιακό επίπεδο, καθώς κάθε αγγλικό Μέσο κάνει τη δική του εκτίμηση για την ενδεκάδα μετά το rotation που ανακοίνωσε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ωστόσο, στονΟλυμπιακό τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα.

Τρεις αλλαγές στην 11αδα της Τότεναμ για το ματς με Ολυμπιακό

Για την ακρίβεια, η κατάσταση είναι λίγο – πολύ ξεκάθαρη. Το πολύ να υπάρχει ένα ερωτηματικό, το οποίο αφορά την κορυφή της επίθεσης. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης φαίνεται ότι παίρνει «κεφάλι» στην κούρσα έναντι του Καμαρά για να βρεθεί στα χαφ μαζί με τον Γκιγιέρμε, ενώ ο Μαρτίνς είναι ολοφάνερο ότι θα περιμένει εώς την τελευταία στιγμή τον Σεμέδο για να τον βάλει πάνω στον Χάρι Κέιν.

Εώς τώρα ο Σεμέδο δείχνει να ανταποκρίνεται μια χαρά στις προπονήσεις, δεν έχει παραπονεθεί για καμία ενόχληση στο γόνατο και πλέον αυτό που απομένει είναι να προπονηθεί και την Τρίτη (17/9) με την υπόλοιπη ομάδα, έτσι ώστε ο Μαρτίνς να είναι 100% σίγουρος.

Αποκαλυπτικός Μαρτίνς για ... Μαρτίνς, Ποντένσε, Σεμέδο και Άμπελ Φερέιρα

Σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεση, ο Πορτογάλος τεχνικός προφανώς και έχει αποφασίσει για το ποιον από τους Γκερέρο ή Ελ Αραμπί θα προτιμήσει στην ενδεκάδα, ωστόσο, ακόμα δεν έχει δείξει το παραμικρό στις προπονήσεις.

Οι υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται «καπαρωμένες». Οι Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε και Μασούρας προορίζονται για το αρχικό σχήμα.