Tότεναμ: Ο Λο Σέλσο χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο τραυματίας Αργεντινός μέσος Τζιοβάνι Λο Σέλσο αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής του και επέστρεψε στην Αγγλία για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του, ενώ εκφράζονται φόβοι για απουσία αρκετών εβδομάδων του παίκτη από την δράση

Tότεναμ: Ο Λο Σέλσο χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό

Στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ επέστρεψε ο Αργεντινός μέσος Τζιοβάνι Λο Σέλσο, έπειτα από τον τραυματισμό του στη βουβωνική χώρα κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος με αντίπαλο την Χιλή (0-0) την περασμένη Παρασκευή.

Ο διεθνής άσος έγινε αλλαγή στο 53ο λεπτό της συνάντησης κι όπως ανέφεραν τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής του για να επιστρέψει στην Αγγλία και να ξεκινήσει την αποθεραπεία του. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Λο Σέλσο δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό ματς της «αλμπισελέστε» με αντίπαλο το Μεξικό.

Όσον αφορά το διάστημα που θα χρειαστεί για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, τα νεότερα αναφέρουν πως ενδέχεται να απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες από τις υποχρεώσεις των «σπιρουνιών».

Παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε δεν έδειχνε να είναι ιδιαίτερα σοβαρό, εν τούτοις τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων του ποδοσφαιριστή από το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ δεν χαροποίησαν τους γιατρούς των «σπιρουνιών». Οι τελευταίοι φοβούνται πως ο διεθνής άσος μπορεί να χρειαστεί μεγαλύτερο διάστημα για να αποθεραπευτεί, ωστόσο ο διεθνής άσος θα υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο Λο Σέλσο αποκτήθηκε από τους λονδρέζους κατά τη διάρκεια της εφετινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου από την Μπέτις με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, ενώ την επόμενη εβδομάδα ο αγγλικός σύλλογος θα έρθει στην χώρα μας για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.