Μίλερ: «Ξέρω τι θα συναντήσω στον Πειραιά...»

Ο Τόμας Μίλερ έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θεωρεί δεδομένο πως θα συναντήσει και πάλι μία «καυτή» ατμόσφαιρα στις εξέδρες. 

Μίλερ: «Ξέρω τι θα συναντήσω στον Πειραιά...»

Την σεζόν 2015-2016, στην φάση των ομίλων, ο Ολυμπιακός φιλοξένησε την Μπάγερν Μονάχου. Μπορεί οι Γερμανοί να επικράτησαν με σκορ 0-3 στο Φάληρο, αλλά δυσκολεύτηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τους Πειραιώτες να δέχονται τα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (89', 92').

Ο Τόμας Μίλερ είχε αγωνιστεί και τότε σε εκείνη την αναμέτρηση και δεν έχει ξεχάσει την ατμόσφαιρα που συνάντησε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός θεωρεί δεδομένο πως θα αντιμετωπίσει και πάλι ένα φίλαθλο κοινό που θα του δημιουργήσει δέος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως: «Θα έχει ενδιαφέρον που θα παίξουμε κόντρα στη Τότεναμ. Δεν έχω παίξει ποτέ στη καριέρα μου απέναντι τους και ανυπομονώ. Θα αντιμετωπίσουμε την φιναλίστ του περσινού Champions League και νομίζω πως θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια.

Ξέρω τι θα συναντήσω απέναντι στον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Περιμένω μία "καυτή" κα δύσκολη ατμόσφαιρα. Έχω παίξει εκεί στο παρελθόν. Στο Βελιγράδι θα συναντήσω έναν παλιό φίλο και συμπαίκτη, τον Μάρκο Μαρίν. Από εκεί και πέρα, ο στόχος μας θα είναι να περάσουμε στους "16" της διοργάνωσης».