Βαγγέλης Μαρινάκης: «Είμαι υπερήφανος, δεν σταματάμε εδώ!» (pic)

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα για την επική πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους του Champions League.

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Είμαι υπερήφανος, δεν σταματάμε εδώ!» (pic)

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση απέναντι στην Κράσνονταρ, επιστρέφοντας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έπειτα από δύο χρόνιας απουσίας.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά, με αφορμή αυτό, στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, τόσο προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, όσο και προς τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα γράφει στην ανάρτηση του ο κ. Μαρινάκης: «Μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση χθες στο Κράσνονταρ, ο Ολυμπιακός μας επέστρεψε, εκεί όπου πραγματικά του ανήκει και μας αξίζει, στα φωτεινά αστέρια του Champions League ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Είμαι πολύ περήφανος για όλους και φυσικά δεν σταματάμε εδώ. Ενωμένοι και με σκληρή δουλειά συνεχίζουμε κάθε ημέρα να χτίζουμε έναν Ολυμπιακό δυνατό, έναν Ολυμπιακό που μας κάνει να ονειρευόμαστε και να στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!»