Μαρτίνς: «Επική πρόκριση, μεγάλη βραδιά!»

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιχαρής στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην είσοδο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

 Μαρτίνς: «Επική πρόκριση, μεγάλη βραδιά!»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της «Cosmote TV» τόνισε τα εξής:

«Πάνω απ’ όλα σημασία έχει ότι προκριθήκαμε. Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή. Δουλέψαμε πολύ για αυτό και ήταν σημαντικό για το σύλλογο. Παίξαμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, στον υποψήφιο για τον τίτλο στην Ρωσία. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, νομίζουμε ότι έχουμε καταφέρει μία επική πρόκριση. Ευχαριστώ τους παίκτες, για την αυτοθυσία τους, τη συγκέντρωσή τους. Ευχαριστώ τον κόσμο που πάντα είναι στο πλευρό μας και θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρό μας που μας στήριξε και είναι κάτι που το ήθελε πάρα πολύ.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο, αντιμετωπίσαμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Η Πλζεν και η Μπασάκ και η Κράσνονταρ είναι πολύ δυνατές ομάδες. Μεγάλη προσπάθεια κάναμε. Σήμερα αντέξαμε τις δύσκολες στιγμές. Τα πρώτα 10 λεπτά ήταν δύσκολα για εμάς. Ευτυχώς μετά το 1-0 ισοφαρίσαμε και φέραμε την ισορροπία στο παιχνίδι μας. Ήταν μία μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό, ήταν μία νίκη που ήρθε μετά από πολλή δουλειά. Συνέβη γιατί ήμασταν σοβαροί και επειδή καταφέραμε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό.

Ο στόχος μας ήταν να προκριθούμε στη φάση των ομίλων. Είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε. Από ‘δω και πέρα ανεβαίνει το επίπεδο. Θα χαρούμε σήμερα, αλλά από αύριο ξεκινάει η αποκατάσταση, γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Όποιος αντίπαλος βγει στην κλήρωση, θα τον αναλύσουμε και θα δούμε».