Ο καλύτερος Ευρωπαίος Ολυμπιακός εδώ και πολλά χρόνια!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι πολύ μεγάλη με τεράστια προσωπικότητα που δεν παίρνει χαμπάρι από έδρες και αντιπάλους.

 

Ο καλύτερος Ευρωπαίος Ολυμπιακός εδώ και πολλά χρόνια!

Με μία ξέφρενη πορεία που ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου στο Πλζεν και ολοκληρώθηκε στις 27 Αυγούστου στο Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Champions League. Οι Πειραιώτες έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που μπαίνει στους χρυσοφόρους ομίλους από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών. Μία πορεία κατά τη διάρκεια της οποίας οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν ένα πραγματικό ρεσιτάλ με τρεις νίκες στον Πειραιά και δύο διπλά σε δύσκολες έδρες.

Πλέον στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν την κλήρωση της Πέμπτης για να μάθουν ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο τους στον όμιλο. Γι' αυτό το θέμα θα έχουμε χρόνο να τα πούμε πιο αναλυτικά τις επόμενες ημέρες.

Αυτή τη στιγμή αξίζει να σταθούμε σε αυτή την ομάδα και σε αυτή την… τρελή πορεία που έχει κάνει μέσα στο κατακαλόκαιρο. Ένας Ολυμπιακός που μη ξεχνάτε ότι ξεκίνησε προετοιμασία στις 10 Ιουνίου.

Το ταλέντο είναι δεδομένο όπως δεδομένη είναι πλέον και η εξαιρετική δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος διάβασε άψογα όλους τους αντιπάλους του και για δεύτερο σερί καλοκαίρι βάζει την ομάδα σε ομίλους. Εκείνο που είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι πως πλέον δείχνει χαρακτήρα πολύ μεγάλης ομάδας. Ένα σύνολο με μεγάλη προσωπικότητα και σοβαρότητα που το έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο και στα έξι ματς που έπαιξε.

Αυτός ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά ο πιο σοβαρός Ολυμπιακός που έχει εμφανιστεί στην Ευρώπη εδώ και πάρα πολλά. Μία ομάδα που το επιβεβαίωσε στο Κράσνονταρ με τις αντιδράσεις που είχε μέσα στο παιχνίδι. Δέχτηκε το γκολ στο 10' και απάντησε στο 11', ενώ και πριν γίνει το 1-0 έδειχνε πως είχε μπει στο γήπεδο για να κάνει το παιχνίδι του και όχι για να κλειστεί στην άμυνα του. Ένας Ολυμπιακός που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε και δεύτερο γκολ δείχνοντας πως δεν παίρνει χαμπάρι από έδρες και πως πράγματι είχε βγάλει από το μυαλό του το 4-0 του πρώτου αγώνα.