To 4-3-3 της Κράσνονταρ δεν αλλάζει τα πλάνα του Μαρτίνς

Αν δεν διαφοροποιηθεί κάτι θεαματικά, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα παρατάξει την ενδεκάδα που έριξε «τεσσάρα» στην Πλζεν και κέρδισε δύο φορές την Μπασάκσεχιρ.

To 4-3-3 της Κράσνονταρ δεν αλλάζει τα πλάνα του Μαρτίνς

Μπόλικη κουβέντα έγινε την Κυριακή (18/8) στον Ρέντη για το 4-3-3 της Κράσνονταρ και το ατού των Ρώσων να βγαίνουν ταχύτατα στην αντεπίθεση χάρη στην παρουσία των Βιλένα και Καμπελά στα χαφ.

Θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς ότι ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να αντιπαρατάξει κι εκείνος ένα σχήμα με 4-3-3, να «θωρακίσει» ακόμα περισσότερο τον άξονα της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού και να μην μείνει μόνο με τους ΓκιγιέρμεΜπουχαλάκη στα χαφ. Να πήγαινε κι εκείνος δηλαδή με τον Καμαρά ως τρίτο εσωτερικό χαφ αντί του Βαλμπουενά, να άλλαζε το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3 και να περνούσε τον Βαλμπουενά στα άκρα αντί του Ποντένσε.

Γιατί ο Μαρτίνς θεωρεί σοβαρό κίνδυνο τον Τόνι Βιλένα

Κάτι τέτοιο έως και σήμερα δεν φαίνεται να είναι στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού. Πιο πιθανό με τα έως τώρα δεδομένα μοιάζει το σενάριο να δούμε την ενδεκάδα που έριξε την «τεσσάρα» στην Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκη και πήρε τις δύο νίκες απέναντι στην Μπασάκσεχιρ.

Με λίγα λόγια, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (20/8, 18.15) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, τότε ο Ζοσέ Σα θα υπερασπιστεί την εστία, οι Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκας θα βρεθούν στην τετράδα της άμυνας, οι ΓκιγιέρμεΜπουχαλάκης στα χαφ, μπροστά τους ο Βαλμπουενά, στις πτέρυγες της επίθεσης οι Ποντένσε και Μασούρας, με τον Γκερέρο στην κορυφή.