Κίνδυνος ο Βιλένα- Γιατί τον έχει ξεχωρίσει ο Μαρτίνς

Ο 24χρονος χαφ της Κράσνονταρ είναι ένας από τους παίκτες της Κράσνονταρ που θεωρεί σοβαρό κίνδυνο για τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος τεχνικός.

Κίνδυνος ο Βιλένα- Γιατί τον έχει ξεχωρίσει ο Μαρτίνς

Τα πλάνα του για την πρώτη αναμέτρηση με την Κράσνονταρ καταστρώνει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει ήδη κάνει την πρώτη του ομιλία στους ποδοσφαιριστές του για την αντίπαλο των Πειραιωτών. Ο Πορτογάλος στην προπόνηση της Κυριακής έδειξε σε βίντεο τους Ρώσους και εστίασε σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Θα περίμενε κανείς να σταθεί σε παίκτες της επιθετικής γραμμής των Ρώσων, αλλά δεν το έκανε. Στην επίθεση τους εστίασε και συγκεκριμένα στις αντεπιθέσεις τους, αλλά περισσότερο μίλησε για τους παίκτες της μεσαίας γραμμής. Ένας από αυτούς είναι ένας παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού, ο Τόνι Βιλένα.

Πρόκειται για τον χαφ με τον οποίο είχε ασχοληθεί ο Ολυμπιακός αλλά δεν είχε καταφέρει να πάρει από τη Φέγενορντ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, ωστόσο, αναζητούσε φέτος την αλλαγή στην καριέρα του και πήγε στην Κράσνονταρ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα τον βρουν απέναντι τους σε αυτές τις διπλές αναμετρήσεις και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει ξεχωρίσει ως έναν από τους σοβαρούς κινδύνους που πρέπει να αντιμετωπίσει.

Ο Βιλένα είναι ένας από τους χαφ που δίνουν το ρυθμό και μάλιστα είναι παίκτης που βοηθάει πολύ σημαντικά με τις μπαλιές του να βγουν οι γρήγορες κόντρες, που είναι και το μεγάλο όπλο των Ρώσων. Φυσικά δεν είναι μόνος, αφού έχει άξιους συμπαραστάτες τους Καμπελά και Καμπόλοφ.

Πάντως ο 24χρονος άσος που είχε βρεθεί στο μεταγραφικό μικροσκόπιο του Ολυμπιακού είναι ένας από τους σοβαρούς κινδύνους που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα του Πειραιά. Στην ομιλία του στην προπόνηση της Κυριακής ο 49χρονος αναφέρθηκε στον Βιλένα και μόνο τυχαία δεν το έκανε.