Όταν ο Ολυμπιακός των Σαβιόλα, Αμπιντάλ και... Μπουχαλάκη έχασε 0-2 από την Κράσνονταρ (pics + vid)

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League, με στόχο την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ωστόσο, την τελευταία φορά που οι δυο ομάδες συναντήθηκαν σε μεταξύ τους παιχνίδι, τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τους «ερυθρόλευκους». 

Όταν ο Ολυμπιακός των Σαβιόλα, Αμπιντάλ και... Μπουχαλάκη έχασε 0-2 από την Κράσνονταρ (pics + vid)

Ήταν 12 Ιουλίου του 2014 όταν οι «ερυθρόλευκοι» έβρισκαν μπροστά τους την τωρινή αντίπαλό τους στα Play Offs του Champions League Κράσνονταρ.

Η Κράσνονταρ στον δρόμο του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League

Σε φιλική αναμέτρηση τότε, η ομάδα του Μίτσελ είχε γνωρίσει την ήττα με σκορ 0-2, επί αυστριακού εδάφους.

Πότε παίζει ο Ολυμπιακός με την Κράσνονταρ - Η ακτινογραφία των Ρώσων

Τα γκολ για τη ρωσική ομάδα είχαν μπει σε διάστημα έξι λεπτών με σκόρερ τους Ζοαζίνιο και Σίγκουρτσον. Ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής για την εποχή, παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής, με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει πως δεν ανησυχεί καθόλου, καθώς η ομάδα βρισκόταν στο "χτίσιμο".

Κι όμως υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που είχε αγωνιστεί σε εκείνο το παιχνίδι και βρίσκεται σήμερα στο ρόστερ της ομάδας: ο Ανδρέας Μπουχαλάκης!

Δείτε τις σύνθεση του Ολυμπιακού σε εκείνο το φιλικό με την Κράσνονταρ:

Μέγιερι, Σαλίνο, Μπονγκ, Σιόβας, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Βλαχοδήμος (30’ Σάλιακας), Σαβιόλα (30’ Κολοβός), Διαμαντάκος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Βούρος, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Βατουσιάδης, Εντινγκά, Φουστέρ, Παπάζογλου, Κάταϊ, Τσόρι.

Δείτε βίντεο από εκείνο το παιχνίδι: