Μπουρούκ: «Μπορούμε να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό»

Με σεβασμό για τον Ολυμπιακό αλλά και πίστη για την πρόκριση εμφανίστηκαν ο Οκάν Μπουρούκ και ο Αρντά Τουράν.
Μπουρούκ: «Μπορούμε να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό»

Πίστη ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και το 0-1 του πρώτου αγώνα έχουν οι Τούρκοι της Μπασάκ. Ο προπονητής της, ο Οκάν Μπουρούκ που είναι τιμωρημένος και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο αλλά και ο Αρντά Τουράν που διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός από το πρώτο ματς, μίλησαν με σεβασμό για την αξία του Ολυμπιακού και για τον κόσμο του αλλά έδειξαν.ότι έχουν την αυτοπεποίθηση για να πάρουν την πρόκριση μέσα το Φάληρο.

Οι δηλώσεις του Οκάν Μπουρούκ στη συνέντευξη Τύπου:

«Ό,τι σκεφτόμαστε στο πρώτο ματς το ίδιο κάνουμε και τώρα. Ήρθαμε να νικήσουμε. είναι το δεύτερο 90λεπτο. Έχει πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, αλλά θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε. Δεν χάνουμε την πίστη μας, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Έχουμε απουσίες, ειδικά στο κέντρο, λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά. ο διαιτητής στο πρώτο ματς δεν είχε σωστές αποφάσεις, απέβαλλε και μετά το ματς εμένα και τον Σεντζού. Ελπίζω θα είναι μια καλή διαιτησία τώρα και ένας δίκαιος αγώνας».

Είστε νέος προπονητής στην ομάδα, αυτό επηρεάζει την απόδοση τώρα στο ξεκίνημα;

«Υπάρχουν αλλαγές και στο τιμ και σε παίκτες, αλλά δεν είναι μεγάλες. κάνουμε προετοιμασία για 5 εβδομάδες και με τον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο επίσημο ματς. παίξαμε καλά κατά διαστήματα αλλοτε όχι. Χάσαμε ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός είχε μόνο μία. Είχαμε το πάνω χέρι, αλλά δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε αυτή την υπεροχή σε καλό αποτέλεσμα».

Ποια η άποψή σας για τον Ολυμπιακό;

«Είδα τα ματς με την Πλζεν και φυσικά το δικό μας. Είναι καλή ομάδα, με καλή άμυνα και κέντρο. μπορούμε όμως να την κερδίσουμε. Με την Πλζεν έβαλε τρία γκολ από στατικές φάσεις. Είναι μια ομάδα ο ολυμπιακός που ξέρει να κερδίζει. Παίρνει βοήθειες επιθετικές και από την άμυνα».

Από την πλευρά του ο Αρντάν Τουράν είπε:

«Δεν ήταν και πολύ αρνητική η εικόνα της Μπασάκ στο πρώτο ματς, θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Τέλειωσε μόνο το πρώτο ματς, δεν έχει κριθεί τίποτα. Τώρα θα παίξουμε να κερδίσουμε. Εκπροσωπούμε και τη χώρα μας, έχουμε πίστη στην ομάδα μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε».

Είχες παίξει στο Καραίσκάκη με την Ατλέτικο. Θυμάσαι την ατμόσφαιρα;

«Να ξέρετε ότι σέβομαι τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. είχαν δημιουργήσει ωραία θέαμα. Είμαστε συνηθισμένοι από τέτοιες ατμόσφαιρες στην Πόλη στις έδρες των μεγάλων ομάδων. Θα προσπαθήσουμε αυτό το σκηνικό να το μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα για εμάς. Βλέπω και τους αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού να ξέρετε».

Πώς είναι η κατάστασή σου και αν θα παίξεις;

«Είχα ένα πρόβλημα στον τένοντα και ευχαριστώ τον προπονητή που μου δίνει την ευκαιρία. Θέλω να παίξω και να συνεισφέρω, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι ο Ρομπίνιο, ο Ντεμπά Μπα και άλλοι. Η Μπασάκ μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και ελπίζω ότι θα προκριθούμε».

Για τον Ολυμπιακό ποια είναι η γνώμη σου;

«Ο Ολυμπιακός σε τρεις αγώνες δεν έχει δεχτεί γκολ, είναι πολύ σημαντικό. Συμφωνώ με τον κόουτς ότι δεν είχε παίξει κατά διαστήματα τόσο καλά και ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Σέβομαι πολύ τον ολυμπιακό και τον κόσμο του, αλλά ήρθαμε εδώ για να προκριθούμε».