Μασούρας: «Χαίρομαι για το γκολ - Η νίκη είναι που μετράει»

Ο Γιώργος Μασούρας βρήκε δίχτυα στη Κωνσταντινούπολη και μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μπασακσεχίρ. 

Μασούρας: «Χαίρομαι για το γκολ - Η νίκη είναι που μετράει»

Ο Γιώργος Μασούρας με δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπασακσεχίρ δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε και χαρακτήρισε εξαιρετική την πάσα του Βαλμπουενά. Κέρδος για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό είναι φυσικά η νίκη.

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός 0-1: Γίγαντας ο Σα, τεράστιοι Σεμέδο, Βαλμπουενά!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μασούρα:

«Χαίρομαι σίγουρα που χρίστηκα σκόρερ, αλλά αυτό που μετρά είναι η νίκη της ομάδας. Θα πρέπει όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς, γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός 0-1: Τα highlights της αναμέτρησης (vid)

«Έχουμε τον έλεγχο σαν ομάδα σε όλα τα παιχνίδια μας, θα πρέπει όμως να προσέχουμε τις λεπτομέρειες. Ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει. Ευτυχώς σήμερα δεν μας κόστισε, αλλά θα πρέπει να προσέχουμε στη συνέχεια για να πάμε ψηλότερα. Ο Σα έκανε μεγάλη επέμβαση στο τέλος. Ήμασταν και τυχεροί στο παιχνίδι, θα πρέπει να προσέξουμε για να μην έχουμε τις ίδιες αδυναμίες στο δεύτερο ματς».

Για τη φάση του γκολ: «Είχαμε μιλήσει και εστιάσαμε σε αυτή την αδυναμία του αντιπάλου. Διάβασα τη φάση, ήταν εξαιρετική η πάσα του Ματιέ και σκόραρα. Θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε σε τέτοιες φάσεις για να πετυχαίνουμε τέτοια ‘εύκολα’ γκολ».