Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Δεν αρκεί στον Μαρτίνς το 0-0

Υπάρχει λόγος που ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει το γκολ στο «σπίτι» της Μπασάκσεχιρ και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Τούρκοι είναι πολύ πιο επικίνδυνοι εκτός έδρας.

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Δεν αρκεί στον Μαρτίνς το 0-0

Πολλή συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στον Ρέντη για το τι πρέπει να κάνει επιθετικά ο Ολυμπιακός στην Τουρκία. Η Μπασάκσεχιρ είναι μία ομάδα φύσει επιθετική, μια ομάδα που βγάζει ποιότητα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, μια ομάδα που η καλή της παρουσία επιθετικά να μην αποτυπώνεται 100% στη συχνότητα σκοραρίσματος, αλλά είναι και μία ομάδα που έχει τις… μουντζούρες της στο ανασταλτικό κομμάτι.

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Χωρίς Κούτρη στην Τουρκία

Για παράδειγμα στα δύο άκρα της άμυνας έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στην Μπασάκσεχιρ. Ο Ολυμπιακός θέλει γκολ στην Τουρκία. Για την ακρίβεια αυτό έχει ζητήσει ο Μαρτίνς και υπάρχει λόγος που το έχει ζητήσει.

Δεν του αρκεί το μηδέν στην επίθεση, ακόμα κι αν το παιχνίδι λήξει 0-0. Ναι μεν είναι θετικό αποτέλεσμα, αλλά είναι διαφορετική μία «λευκή» ισοπαλία με την Βικτόρια Πλζεν σε σχέση με ένα 0-0 στην έδρα της Μπασάκσεχιρ.

Το πρώτο βίντεο του Μαρτίνς για την Μπασακσεχίρ

Κι αυτό έχει να κάνει με το πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ εκτός έδρας. Δείχνει πολύ πιο επικίνδυνη, πιο απελευθερωμένη, λιγότερο αγχωμένη και κυρίως λιγότερο αφελής όταν δεν παίζει στο «Fatih Terim Stadium».

Είναι μία ομάδα που ξέρει να προκαλεί κινδύνους εκτός έδρας και έχει τη δυνατότητα να βγάζει ευκαιρίες. Ο Μαρτίνς κάτι παραπάνω ξέρει που υποστηρίζει ότι θα ήταν ένα σημαντικό βήμα για τον Ολυμπιακό να περάσει στην επόμενη φάση αν πάρει έστω και μία ισοπαλία με γκολ η ομάδα του στην Πόλη.

Πάει για Τζιουλιάνο η Μπασακσεχίρ!