Το πρώτο βίντεο του Μαρτίνς για την Μπασακσεχίρ

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε την πρώτη του ανάλυση στους παίκτες για τον τρόπο που επιτίθεται η τουρκική ομάδα.

Το πρώτο βίντεο του Μαρτίνς για την Μπασακσεχίρ

Η ανάλυση μέσω βίντεο ξεκίνησε από πλευράς Μαρτίνς. Συγκεκριμένα την Κυριακή, τρεις μέρες πριν από την πρώτη «μάχη» με την Μπασάκσεχιρ, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έδειξε στους παίκτες εκτεταμένα στιγμιότυπα από παιχνίδια της τουρκικής ομάδας και εστίασε στο επιθετικό κομμάτι.

Κυρίως ήθελε να αναδείξει στους ποδοσφαιριστές του την ποιότητα που έχει η «Μπασάκ» από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Όχι ότι δεν το γνώριζαν, αλλά είχαν την ευκαιρία να το δουν και μέσω βίντεο.

Η ανάλυση δεν αφορούσε κάποιους αντιπάλους ξεχωριστά. Άλλωστε, τι να πρωτοπεί για παίκτες όπως ο Βίτσκα, ο Ρομπίνιο, ο Αρντά Τουράν ή ο Ντεμπά Μπα; Στάθηκε κυρίως στην ομαδικότητα των μεσοεπιθετικών της τουρκικής ομάδας και στο γεγονός ότι βγάζουν ταχύτατα την μπάλα από την άμυνά τους και την εμφανίζουν ξαφνικά στην αντίπαλη περιοχή ή στα... πέριξ.

Εξ αρχής ο Μαρτίνς έχοντας δει το φιλικό της Μπασάκσεχιρ με την ΑΕΚ, έκανε λόγο για μία ομάδα που αναπτύσσεται μεθοδικά και δεν κυκλοφορεί άσκοπα την μπάλα.

Σίγουρα θα έχουν μπόλικη δουλειά οι μεσοαμυντικοί του Ολυμπιακού και για αυτό το λόγο ο Μαρτίνς επέλεξε να δείξει σε πρώτη φάση την ανάπτυξη της τουρκικής ομάδας.