Ολυμπιακός: Η «τρέλα» του Γκιγιέρμε και η Σάντος

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τη Σάντος να ασχολείται με τον Γκιγιέρμε, αλλά ο ίδιος έχει κλείσει τα αφτιά του και τον ενδιαφέρει η πρόκριση στους ομίλους.

Ολυμπιακός: Η «τρέλα» του Γκιγιέρμε και η Σάντος

Ο Γκιγιέρμε είναι βασικός μοχλός του Ολυμπιακού, ο ποδοσφαιριστής στον οποίο ποντάρει πολλά ο Πέδρο Μαρτίνς. Είναι, όμως και ένας παίκτης που έχει πέραση στη Βραζιλία και θα ήθελαν να τον δουν εκεί οι συμπατριώτες του.

Το ESPN σε δημοσίευμα του ανέφερε πως ο τεχνικός της Σάντος, Χόρχε Σαμπάολι θα επιθυμούσε να γίνει η μεταγραφή του Γκιγιέρμε από τον Ολυμπιακό. Βέβαια γνωρίζει και ο ίδιος πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην πατρίδα του για να παίξει ποδόσφαιρο.

Το δημοσίευμα τονίζει πως ο τεχνικός της Σάντος έκανε εισήγηση στη διοίκηση του συλλόγου για τον παίκτη, αλλά δεν είναι εφικτό να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του. Ο 28χρονος χαφ του Ολυμπιακού εδώ και καιρό έχει κλείσει τα αφτιά του και δεν ασχολείται με δημοσιεύματα που τον θέλουν να γυρίζει στη Βραζιλία.

Φυσικά το ίδιο κάνει και τώρα ο 28χρονος χαφ, ο οποίος με το μόνο που ασχολείται είναι με το παιχνίδι κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Γενικότερα εκείνο που τον νοιάζει τον Γκιγιέρμε είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Είναι ένα όνειρο για τον ίδιο και δεν τον αγγίζουν όλα όσα γράφονται στη Βραζιλία.

Όσον αφορά στο ματς της Τρίτης με τη Βικτόρια Πλζεν ο Πέδρο Μαρτίνς θα αναθέσει και πάλι στον Γκιγιέρμε τον γνωστό του ρόλο. Στο πρώτο ματς μπορεί να μην ανέβασε στροφές, αλλά είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό την Τρίτη το βράδυ να έχει καλά τον Γκιγιέρμε.