Όταν «μιλά» το «Γ. Καραϊσκάκης»

Στο φαληρικό γήπεδο θα παίξει την πρόκριση ο Ολυμπιακός, που πέρσι δεν έχασε κανένα ματς και πήρε, μάλιστα, όλα όσα χρειαζόταν.

 Όταν «μιλά» το «Γ. Καραϊσκάκης»

Το «Γ. Καραϊσκάκης» πρέπει να… μιλήσει την ερχόμενη Τρίτη και να σπρώξει τον Ολυμπιακό στην πρόκριση. Δεν είναι απλή υπόθεση και ούτε επειδή θα είναι γεμάτο το γήπεδο εξασφαλίζει κανείς στην ομάδα του Πειραιά τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση.

Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν: Τρέμουν το «Καραϊσκάκης» οι Τσέχοι! (vid)

Το γράψαμε και χθες ότι ο Ολυμπιακός θα μοχθήσει για να περάσει τη Βικτόρια Πλζεν. Επίσης είναι και άλλο το ματς που θα γίνει, αφού οι Τσέχοι δεν καίγονται να παίξουν ανοιχτά και θα περιμένουν στην κόντρα. Η λογική λέει ότι δεν θα μπουν με τον ίδιο αέρα που μπήκαν στη «Ντουσάν Αρένα».

Μαρτίνς: «O κόσμος θα μας δώσει ώθηση στη ρεβάνς με Πλζεν» (vid)

Αυτά βέβαια θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες. Το ζητούμενο είναι ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί το γήπεδο του γιατί ακόμα κι αυτό δεν είναι απλή ιστορία. Πέρσι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς το έκανε και με το παραπάνω.

Ολυμπιακός: Ραντεβού στο... κάστρο μας

Τα αποτελέσματα που ήθελε στην Ευρώπη τα πήρε μέσα στο γήπεδο της. Νίκησε 4-0 τη Λουκέρνη και καθάρισε από το πρώτο ματς την πρόκριση. Νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι και επίσης καθάρισε από το πρώτο ματς.

Στους ομίλους του Europa League αφού δεν μπορούσε να νικήσει τη Μπέτις, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, πήρε το 0-0 που αποδείχτηκε χρυσάφι. Διέλυσε με 5-1 τη Ντουντελάνζ «χτίζοντας» την πρόκριση και φυσικά νίκησε με 3-1 τη Μίλαν και πέρασε.

Ίσως το μοναδικό μελανό σημείο ήταν το 2-2 με τη Ντιναμό Κιέβου που προηγήθηκε δύο φορές και δεν το κράτησε, αλλά και πάλι δεν έχασε, όμως, αυτό δεν ήταν καλό σκορ, όπως δεν θα είναι και τώρα καλό σκορ μία ισοπαλία με γκολ.