Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν: Τρέμουν το «Καραϊσκάκης» οι Τσέχοι! (vid)

Την ατμόσφαιρα της ρεβάνς φοβούνται στην Πλζεν και δεν το κρύβουν. Για «κόλαση» κάνουν λόγο τα media στην Τσεχία. Τι δήλωσε ο Χροσόφσκι, αλλά και τι πιστεύει ο Βρμπα για την «κόλαση» του Φαλήρου.

Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν: Τρέμουν το «Καραϊσκάκης» οι Τσέχοι! (vid)

Αισιόδοξοι ότι μπορούν να καταφέρουν να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό είναι οι παίκτες της Πλζεν παρά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τσεχία. Δεν κρύβουν, όμως, ότι η μεγάλη τους ανησυχία είναι η καυτή ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν το βράδυ της προσεχούς Τρίτης (30/7,21:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός 0-0: Δική του η πρόκριση στο «Καραϊσκάκης»

«Έχω δει κάποια βίντεο και ξέρω ότι το περιβάλλον εκεί θα είναι δύσκολο για εμάς. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί για αν το αντιμετωπίσουμε. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι καταιγιστική. Αλλά είναι προτιμότερο αυτό από το να παίζεις σε άδειες εξέδρες», δήλωσε σε τσεχικό ραδιόφωνο ο Πάτρικ Χροσόφσκι, αρχηγός της Πλζεν.

Για τον Χροσόφσκι θα είναι το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Πλζεν αφού στη συνέχεια θα πάει στο Βέλγιο για την Γκενκ. «Την τελευταία φορά που παίξαμε σε τέτοιες συνθήκες, στο Ζάγκρεμπ με την Ντιναμό, δεν τα καταφέραμε και χάσαμε 3-0. Δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο στην Ελλάδα, αλλά το 0-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα και συνεπώς θα έχουμε ανοιχτές πιθανότητες».

Όσο για τον προπονητή της Βικτόρια, τον Πάβελ Βρμπα, απάντησε ως εξής όταν ρωτήθηκε για την «κόλαση» στο Φάληρο: «Εξαρτάται από την εξέλιξη του αγώνα το θέμα της φανατισμένης εξέδρας. Εάν ο γηπεδούχος βάλει ένα γκολ τότε οι οπαδοί του δημιουργούν πράγματι μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα για την ομάδα τους και θα είναι δύσκολο για εμάς. Εάν, όμως, βάλουμε γκολ εμείς, τότε αυτή η «κόλαση» μπορεί να μεταφερθεί σε βάρος των παικτών της ελληνικής ομάδας».