Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός: Πρώτο βήμα για τα «αστέρια»

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν με αντίπαλο την Βικτόρια Πλζεν (20.00 Novasports 1).

Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός: Πρώτο βήμα για τα «αστέρια»

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα προκειμένου να πάρουν την ρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού στο Πλζεν (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με τη χθεσινή προπόνηση στο γήπεδο της Πλζεν και φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του για τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει.

Μαρτίνς: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες...»

Η πιθανότερη σύνθεση του Ολυμπιακού στο αποψινό ματς είναι αυτή που είδαμε και στο φιλικό κόντρα στη Νότιγχαμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών προσανατολίζεται σε σχήμα με τους Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρα και Γκερέρο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1. Διαιτητής θα είναι ο Μάρκο Γκουίντα, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους, Τσίρο Καρμπόνε και Ντανιένε Μπιντόνι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φάμπιο Μαρέσκα.