Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Πορτογάλος προπονητής πορεύεται με το περσινό του σχέδιο αν και έχει πάρει τις αποφάσεις του για το πως θα παίξει ο Ολυμπιακός. Αποστολή στην Τσεχία: Γιώργος Στασινόπουλος

Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

ΤΣΕΧΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στο "Ντουσάν Αρένα" το απόγευμα της Δευτέρας. Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως έκανε και πέρσι πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας έτσι και τώρα τις βασικές του δοκιμές τις έκανε στον Ρέντη.

Βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού στο Πλζεν (vid)

Έτσι έπραττε ο κόουτς την περασμένη σεζόν και δεν το άλλαξε ούτε τώρα. Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τη Βικτόρια Πλζεν ο 49χρονος τεχνικός προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του ή για να είμαστε σωστοί να μην τα ανοίξει επί τσεχικού εδάφους.

Μαρτίνς: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες...»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκανε δοκιμές από τις οποίες να προκύπτει κάτι σχετικά με την ενδεκάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει κάποιο δίλημμα. Έχει πάρει την απόφαση του ο προπονητής του Ολυμπιακού για το ποιοι θα ξεκινήσουν και δεν πρόκειται να την αλλάξει.

Γκιγιέρμε: «Θα παίξουμε και για τον Φορτούνη»

Αν δούμε την Τρίτη το βράδυ κάτι διαφορετικό τότε θα πρόκειται σίγουρα για τεράστια έκπληξη. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ο Ολυμπιακός θα παίξει με τους έντεκα που έπαιξαν στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Δηλαδή με Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρα και Γκερέρο.

Δεν το έδειξε στο "Ντουσάν Αρένα", αλλά δεν είναι έκπληξη, διότι ποτέ ο Μαρτίνς στην προπόνηση που γίνεται στο γήπεδο του αντιπάλου δεν ανοίγει τα χαρτιά του και δεν δείχνει τι θα παρατάξει στο ματς.