Γκιγιέρμε: «Θα παίξουμε και για τον Φορτούνη»

ΠΛΖΕΝ: Αποστολή: O Γκιγιέρμε δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα παίξουν και για τον τραυματία Κώστα Φορτούνη στον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν.

Γκιγιέρμε: «Θα παίξουμε και για τον Φορτούνη»

Ο Γκιγιέρμε εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν. Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Πως θα προσεγγίσετε το παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν και αν θεωρεί ότι είναι μειονέκτημα για τον Ολυμπιακό ότι ο αντίπαλος έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του;

Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα και είμαστε πανέτοιμοι να προσεγγίσουμε αυτό το παιχνίδι με σκοπό να βάλουμε γκολ. Παρόλο που είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για εμάς είμαστε πανέτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε.

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα;

Έχουμε προπονηθεί σε όλα τα πράγματα και έχουμε καλύψει όλα τα κομμάτια. Είμαστε εδώ για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα δείξουμε την ποιότητα που έχει η ομάδα μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είδαμε τις τελευταίες ημέρες αρκετούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να επισκέπτονται τον Κώστα Φορτούνη που είχε τον σοβαρό τραυματισμό. Είναι ένα παιχνίδι που θα παίξετε και για εκείνον;

Σίγουρα θα το κάνουμε αυτό. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός και μεγάλος παίκτης είναι. Θα παίξουμε με όλη μας τη δύναμη και για εκείνον. Γνωρίζουμε ότι και εκείνος θα μας σκέφτεται και θα παίξουμε όλοι μαζί για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ξέρουμε πόσο μεγάλο είναι το κενό που έχει αφήσει η απουσία του.

Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει παίξει παιχνίδι για το πρωτάθλημα, ενώ η Πλζεν έχει παίξει παιχνίδια. Το βλέπετε αυτό σαν κάποιο πρόβλημα;

Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Όλες οι ομάδες είναι στην αρχή αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ η σημαντική η πρόκριση. Θα δείξουμε τι έχουμε κάνει στην προετοιμασία και δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να μας επηρεάσει, διότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι.

Πόσο μεγάλο είναι το κίνητρο για σένα να προχωρήσεις σε αυτή τη διοργάνωση, διότι πέρσι είχες παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ;

Φυσικά είναι μεγάλο γιατί πρόκειται για τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όλοι θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτή και είναι η πρώτη φορά που διεκδικώ να παίξω σε αυτή. Είναι πολύ σημαντικό και για μένα, αλλά και για όλους στον Ολυμπιακό να παίξουν στην κορυφαία διοργάνωση.