Τελικός Champions League: Από τη Σαντορίνη στη Μαδρίτη με... χίλια βάσανα ο Τζον Μπαρνς

Ο πρώην ακραίος επιθετικός της Λίβερπουλ, Τζον Μπαρνς, πέρασε ολόκληρη ταλαιπωρία για να βρεθεί από τη Σαντορίνη στη Μαδρίτη.

Τελικός Champions League: Από τη Σαντορίνη στη Μαδρίτη με... χίλια βάσανα ο Τζον Μπαρνς

O πρώην αστέρας της Λίβερπουλ, Τζον Μπαρνς βρισκόταν στην Σαντορίνη για διακοπές τις προηγούμενες μέρες και είχε κανονίσει να βρεθεί στη Μαδρίτη, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Champions League.

Ωστόσο το ταξίδι του δεν ήταν εύκολο, καθώς η πτήση του από την Σαντορίνη ακυρώθηκε και ακολούθησε ένας «Γολγοθάς» για να φτάσει στην Ισπανική πρωτεύουσα.

«Ήμουν με την οικογένειά μου στη Σαντορίνη και έπρεπε να είχα φτάσει Μαδρίτη στις 8.30 το πρωί της Πέμπτης. Όμως η πτήση μου από τη Σαντορίνη ακυρώθηκε και έπρεπε να πετάξω από εκεί στην Αθήνα και από την Αθήνα στη Βαρκελώνη. Έφτασα Βαρκελώνη στις 2 τα ξημερώματα για να πάρω τρένο για τη Μαδρίτη. Όμως αυτό αναχωρούσε στις 5 το πρωί και ο σταθμός δεν άνοιγε πριν τις 4. Έτσι από τις 2 έως τις 4 ήμουν στο πεζοδρόμιο έξω από τον σταθμό μαζί με αρκετούς άστεγους. Τόσο πολύ ήθελα να είμαι στη Μαδρίτη. Δεν θα πω ονόματα, όμως άλλες ''ντίβες'' που έχουν παίξει στη Λίβερπουλ, θα ήθελαν να είναι σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Εγώ κοιμήθηκα τρεις ώρες στο πάτωμα του σιδηροδρομικού σταθμού, τέτοιος οπαδός είμαι. Ο Ίαν Ρας δεν θα το έκανε» ήταν τα λόγια του Μπαρνς.