Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά (highlights)

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε την Άρσεναλ με 1-0 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά (highlights)

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να επιστρέψει η Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας. Η ομάδα της Γερμανίας νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και σε συνδυασμό με το 2-2 του Λονδίνου πέρασε στην επόμενη φάση.

Το πρώτο μέρος δεν είχε κάτι το αξιοσημείωτο με τους Βαυαρούς να έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά όχι και την ουσία. Έτσι το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Μπάγερν ανέβασε την πίεσή της και είχε διπλό δοκάρι με τους Λέον Γκορέτσκα και Ραφαέλ Γκερέιρο. Η λύτρωση για τους Γερμανούς ήρθε στο 63ο λεπτό.

Ο Γκερέιρο έβγαλε τη σέντρα και ο Κίμιχ με κεφαλιά χρίστηκε σκόρερ. Η Άρσεναλ ανέβασε τις γραμμές της ψάχνοντας την ισοφάριση, ωστόσο η Μπάγερν δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Κίμιχ, Ντάιερ, Ντε Λιχτ, Μαζραουί (76' Κιμ), Λάιμερ, Γκορέτσκα, Σανέ (89' Ουπαμεκανό), Μουσιάλα, Γκερέιρο, Κέιν

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράγια, Γουάιτ, Παουλίστα, Σαλιμπά, Τομιγιάσου (86' Ενκετιά), Έντεγκαρντ, Ζορζίνιο (68' Ζεζούς), Ράις, Σακά, Χάβερτς, Μαρτινέλι (68' Τροσάρ).