Τούχελ: «Κανείς δεν φιλοδοξεί για την πρόκριση πιο πολύ απ' όσο εγώ»

Ο Τόμας Τούχελ σχολίασε τις φήμες για άμεση απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μπάγερν εάν αποκλειστεί από την Λάτσιο στο Champions League. 

Τούχελ: «Κανείς δεν φιλοδοξεί για την πρόκριση πιο πολύ απ' όσο εγώ»

Η Μπάγερν παίζει την Τρίτη (5/3 - 22.00) στο Μόναχο απέναντι στην Λάτσιο τον τελευταίο ουσιαστικά στόχο της για τη φετινή σεζόν, δηλαδή την προσπάθεια να συνεχίσει και να κατακτήσει το Champions League έπειτα από την αποτυχία της στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς του 0-1 της Ρώμης, ρωτήθηκε για τις φήμες ότι το διαζύγιό του με την Μπάγερν που έχει ανακοινωθεί για το καλοκαίρι θα επισπευσθεί σε περίπτωση αποκλεισμού. «Είναι κάτι που αφορά το κλαμπ, αλλά κανείς δεν έχει μεγαλύτερη φιλοδοξία για τη νίκη από εμένα», είπε ο Γερμανός τεχνικός και αναφέρθηκε στη δίψα και στο πλάνο της πρόκρισης.

«Έχουμε χάσει στο πρώτο ματς και πρέπει να νικήσουμε με δύο γκολ διαφορά απέναντι σε μία ιταλική ομάδα, μια ομάδα του Σάρι. Ξέρουμε τις δυσκολίες, ο πήχης είναι ψηλά. Θα πρέπει να πιέσουμε, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, αλλά χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία. Να ελέγξουμε το παιχνίδι και να ξέρουμε πότε πρέπει να πατήσουμε το γκάζι».