Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ

Στους πρώτους αγώνες της φάσης των «16» του Champions League προχώρησαν με νίκες Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης καθώς κέρδισαν την Κοπεγχάγη (1-3) και την Λειψία (0-1) αντίστοιχα

Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ

Στους πρώτους αγώνες για την φάση των «16» του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση, μετά τις εκτός έδρας νίκες που πέτυχαν επί της Κοπεγχάγης (1-3) και της Λειψίας (0-1).

Στον αγώνα που έγινε στο «Telia Parken» οι Άγγλοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 10’ με τον Nτε Μπρόινε και οι Δανοί ισοφάρισαν στο 34’ με τον Μάτσον. Το 1-2 σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σίλβα και το τελικό 1-3 έγραψε στο 92' ο Φόντεν.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκραμπάρα, Ντικς, Βάβρο, Κλάεσον (55’ Κορνέλιους), Μάτσον (81’ Λάρσον), Ντιόγκο (71’ Χόιλουντ), Ελιονούσι, Γέλερτ, Μακένα, Ατσουρί (81’ Σόρενσεν), Φαλκ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ακέ, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο (79’ Νούνιες), Φόντεν, Γκρίλις (21’ λ.τ. Ντοκού), Χάαλαντ.

Στο δεύτερο παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο «Red Bull Arena» η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 49’ με τον Ντίας.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάσι, Σιμακάν, Κλόστερμαν, Ορμπάν, Ράουμ, Όλμο 75 Πόουλσεν), Χένρικς (75’ Χαϊντάρα), Σλάγκερ, Σίμονς, Οπεντά (75’ Ελμάς), Σέσκο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Λούνιν, Καρβαχάλ, Νάτσο, Τσουαμενί, Μεντί, Βαλβέρδε, Κρος, Καμαβινγκά, Μπραΐμ Ντίαζ (84’ Λούκας), Ροντρίγκο (84’ Χοσέλου), Βινίσιους.