Λουίς Ενρίκε: «Δεν θα είναι το τελευταίο ματς Champions League του Εμπαπέ στο Παρίσι»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, ρωτήθηκε για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, ενόψει του αυριανού (14/2) αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Champions League.

Λουίς Ενρίκε: «Δεν θα είναι το τελευταίο ματς Champions League του Εμπαπέ στο Παρίσι»

Μία απάντηση για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ κλήθηκε να δώσει ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, τη στιγμή που ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Γάλλο επιθετικό να μετρά αντίστροφα για την αποχώρησή του από την ομάδα με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ενόψει του αυριανού (14/2) αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη φάση των «16» του Champions League, ο Λουίς Ενρίκε εξέφρασε την ελπίδα του ότι ο διεθνής άσος θα βρίσκεται στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι.

«Πιθανό τελευταίο παιχνίδι; Όχι. Δεν νιώθω ιδιαίτερη χαρά ή λύπη. Είναι όπως πάντα. Πιστεύω ότι όταν μια ομάδα έχει έναν παίκτη του διαμετρήματος του Κιλιάν, το μόνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι όσο περισσότερο παίζει, τόσο το καλύτερο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα μπορούσα να είχε παίξει πριν από τέσσερις ημέρες, αν ήταν τελικός. Προπονήθηκε σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και είναι διαθέσιμος», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε για το ματς:

«Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει σφιχτή άμυνα στο Champions League, δεν δίνει εύκολα την μπάλα. Πρέπει να την πιέσουμε επιθετικά. Είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση, γι’ αυτό προκρίθηκε ως νικήτρια του ομίλου της. Ήταν σε έναν όμιλο με την περσινή φιναλίστ».