Champions League: Νέα «αυτοχειρία» της Γιουνάιτεντ (3-3 στη Γαλατά), μεγάλη ανατροπή η PSV (3-2)

Όπως και στην Κοπεγχάγη, έτσι και στην Τουρκία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε να κρατήσει το προβάδισμά της και είδε τη Γαλατασαράι να επιστρέφει δύο φορές από διαφορά δύο τερμάτων (3-3). Τρομερή ανατροπή η Αϊντχόφεν στη Σεβίλλη (3-2) αφού βρέθηκε να χάνει με 2-0 μέχρι το 68'.

Champions League: Νέα «αυτοχειρία» της Γιουνάιτεντ (3-3 στη Γαλατά), μεγάλη ανατροπή η PSV (3-2)

Αρνείται να σηκώσει κεφάλι στο UEFA Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» είδαν τη Γαλατασαράι να τους κρατά στο 3-3 στην Τουρκία παρά το γεγονός πως προηγήθηκαν 0-2 στο 18’ και 1-3 στο 55’.

Οι «μπέμπηδες» άνοιξαν το σκορ στο 11’ με τον Γκαρνάτσο και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπρούνο Φερνάντες στο 18’. Η «τσιμ-μπομ» όμως απάντησε στο 29’ με τον Ζίγιες. Και ενώ η ομάδα του Έρικ τεν Χάαχ έδειξε να «κλειδώνει» το παιχνίδι με τον ΜακΤόμινεϊ στο 55’, οι γηπεδούχοι πρώτα μείωσαν ξανά με τον Ζίγιες (62’) και εν τέλει ισοφάρισαν με τον Ακτούρκογλου στο 71’.

Έτσι η Γαλατασαράι έμεινε στη δεύτερη θέση με 5 βαθμούς, αφήνοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τελευταία θέση με 4 και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κοπεγχάγη ενώ οι «Άγγλοι» υποδέχονται την Μπάγερν. Οι «Τούρκοι» κρατούν πλέον την τύχη στα χέρια τους αφού εάν νικήσουν την τελευταία αγωνιστική προκρίνονται πίσω από την Μπάγερν ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων.

Κατέρρευσε με 10 η Σεβίλλη, τα έφερε «τούμπα» η Αϊντχόφεν

Όλα κυλούσαν ιδανικά για τη Σεβίλλη για 65 λεπτά κόντρα στην Αϊντχόφεν, μέχρι που ο Λούκας Οκάμπος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες μέσα σε τρία λεπτά, πρώτα στο 63’ για διαμαρτυρία και έπειτα στο 66’ για φάουλ.

Ενώ λοιπόν οι «Ισπανοί» είχαν προηγηθεί με τους Σέρχιο Ράμος (24’) και Ελ-Νεσίρι (47’), οι «Ολλανδοί» έκαναν την ολική ανατροπή και έφυγαν με τη νίκη «χρυσάφι» από το «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Ο Σαϊμπαρί μείωσε στο 68’, ο Γκουντέλι με αυτογκόλ ισοφάρισε στο 81’ και ο Πέπι χάρισε τη νίκη στην PSV στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι η Αϊντχόφεν περιμένει νίκη της Άρσεναλ επί της Λανς προκειμένου να προκριθεί από σήμερα ως δεύτερη. Από την άλλη μεριά η Σεβίλλη χρειάζεται ήττα της Λανς απόψε και «διπλό» στη Γαλλία την 6η αγωνιστική για να συνεχίσει στο UEFA Europa League.