Τέρζιτς: «Δεν πιστεύω στην απουσία του Λεάο»

O προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ενόψει του αγώνα με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» (28/11) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, είπε ότι δεν πιστεύει στην απουσία του Λεάο από την ενδεκάδα των «ροσονέρι».

Τέρζιτς: «Δεν πιστεύω στην απουσία του Λεάο»

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός, ήταν απών στον αγώνα του Σαββάτου με τη Φιορεντίνα:

«Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο Λεάο δεν θα είναι αύριο, περιμένω την επίσημη ενδεκάδα για να μάθω. Αν σας έλεγα ποιον παίκτη θα... έκοβα από τη Μίλαν, θα κάνατε μόνο μεγάλους τίτλους», είπε:

«Ο Αλέ προπονήθηκε με την ομάδα χθες, ήρθε μαζί μας, όπως και ο Αντεγιέμι, ο οποίος ωστόσο δεν προπονήθηκε χθες. Αύριο θα αποφασίσουμε. Ο Σουλέ αποφάσισε σήμερα το πρωί να μην έρθει στην Ιταλία. Υπάρχουν ο Τσαν και Μπενσεμπαίνι που μπορούν να παίξει ως κεντρικός αμυντικός», τόνισε και συνέχισε μιλώντας για τη νίκη (4-2) επί της Γκλάντμπαχ:

«Κάθε νίκη βοηθάει. Ήμασταν πίσω και επιστρέψαμε, σύμβολο του ομαδικού πνεύματος. Αύριο είναι ένας αγώνας Champions League απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι τέτοιος που δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη».