Λουίς Ενρίκε: «Μπορεί να είναι η σύντομη η πορεία της Παρί Σ.Ζ. στο Champions League»

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του σχετικά με την ομάδα του στο Champions League.

Λουίς Ενρίκε: «Μπορεί να είναι η σύντομη η πορεία της Παρί Σ.Ζ. στο Champions League»

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Νιούκαστλ την Τρίτη (28/11) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο τεχνικός των Παριζιάνων, Λουίς Ενρίκε στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

*** «Η πορεία στο Champions League θα μπορούσε να είναι πολύ σύντομη, απομένουν λίγοι αγώνες σε έναν πολύ περίπλοκο όμιλο με πολύ σφιχτή βαθμολογία».

*** «Ο αγώνας μπορεί να είναι καθοριστικός με τη Νιούκαστλ. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη να παίξει και να είναι ανταγωνιστική».

*** «Ελπίζω να δούμε την καλύτερη εκδοχή του κόσμου μας, ειδικά όταν ο αντίπαλος μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Χρειαζόμαστε ένα γήπεδο κι ένα πιο παθιασμένο κοινό από το συνηθισμένο. Θα παίξουμε σαν να είναι τελικός».

*** «Η ομάδα δεν είναι ακόμα αυτό που θέλω, αλλά βρισκόμαστε σε μια ερευνητική διαδικασία, μπορούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες περισσότερο. Είμαστε μακριά από αυτό που θέλω να είναι η Παρί».