Ικανοποιημένη η UEFA μοίραζε συγχαρητήρια για τη διοργάνωση στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Την ικανοποίηση τους για τη διεξαγωγή του Super Cup στον Πειραιά εξέφρασαν πριν και μετά το φινάλε του ματς οι άνθρωποι της UEFA

Ικανοποιημένη η UEFA μοίραζε συγχαρητήρια για τη διοργάνωση στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Το πρώτο της Super Cup πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι που λύγισε στα πέναλτι τη Σεβίλλη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μια αναμέτρηση που ήταν πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου και άπαντες ευχαριστήθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε.

Από την UEFA φρόντισαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια και φυσικά μετά το τέλος του αγώνα να δείξουν τον θαυμασμό τους για την άψογη διοργάνωση του παιχνιδιού, δίνοντας τα συγχαρητήρια τους στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και σε όλους όσοι εργάστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες. Κάτι που συνέβη και από πλευράς των δύο ομάδων επίσης!

Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Αλεξάντερ Τσέφεριν έμεινε απολύτως ικανοποιημένος για τα όσα παρακολούθησε και έγιναν μέσα και έξω απ' το γήπεδο, αλλά και τις αλλαγές που υπήρχαν σε χώρους του «Γ. Καραϊσκάκης». Ευχαριστημένος με τα όσα είδε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος φυσικά βρέθηκε στα επίσημα του γηπέδου.