Παλάσιος: «Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση στο Champions League, θλιβερό αυτό που συνέβη»

Οι δηλώσεις του Σεμπαστιάν Παλάσιος στη συνέντευξη Τύπου για οτν αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ.

Παλάσιος: «Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση στο Champions League, θλιβερό αυτό που συνέβη»

Για τον πρώτη αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο μίλησε ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Παλάσιος, στη συνέντευξη Τύπου, ενώ αναφέρθηκε και στον αδικοχαμένο Μιχάλη που δολοφονήθηκε στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν πιστέυει στην πρόκριση: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Μαρσέιγ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Έχουμε δει βίντεο από τα παιχνίδια της. Θα κοιτάξουμε τι θα μας ζητήσει ο προπονητής για να παλέψουμε για τη νίκη».

Για το αν υπάρχει άγχος λόγω της εξασφαλισμένης ευρωπαϊκής παρουσίας του Παναθηναϊκού: «Νομίζω πως έχουμε μια ικανή ομάδα που μπορεί να παίξει κόντρα στον οποιονδήποτε. Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση στο Champions League για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στους ομίλους».

Για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον χαμό του φιλάθλου της ΑΕΚ: «Δυστυχώς είναι θλιβέρο και απογοητευτικό αυτό που συνέβη. Δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο. Θέλω να δώσω κουράγιο στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου και στην οικογένεια της ΑΕΚ».

Για το τι πρέπει να προσέξουν κόντρα στη Μαρσέιγ: «Είδαμε διάφορα βίντεο, ο αντίπαλος έχει πολλούς καλούς παίκτες αλλά δεν πρέπει να ξεχνάνε πως θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό και σκοπεύουμε να κάνουμε δύσκολα τα πράγματα για αυτούς».

Για το τι περιμένει από τους φιλάθλους: «Οι φίλαθλοι μας ποτέ δεν μας άφησαν και είναι πάντα δίπλα μας. Όταν είναι γεμάτο το γήπεδό μας βοηθούν αρκετά και θα κοιτάξουμε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά».