Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στις συμπλοκές με τους χούλιγκαν της Ντινάμο

Νεκρός έπεσε ένας 22χρονος φίλος της ΑΕΚ από αιχμηρό αντικείμενο κατά την διάρκεια των συμπλοκών που έλαβαν χώρα στην Νέα Φιλαδέλφεια μετά την επίθεση από χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. 

Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στις συμπλοκές με τους χούλιγκαν της Ντινάμο

Οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έκαναν επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια και προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια μία ημέρα πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η εξέλιξη των γεγονότων προκαλεί έντονο σοκ, καθώς σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ένας νεαρός υποστηρικτής της ΑΕΚ έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ πολλοί άλλοι έχουν τραυματιστεί και έχουν μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό. Συγκεκριμένες πληροφορίες υποδηλώνουν ότι ο αριθμός των τραυματιών, ανάμεσα σε Έλληνες και Κροάτες, υπερβαίνει τον αριθμό των δέκα.

Στο νοσοκομείο, η κατάσταση ήταν έντονα ασφυκτική, με ενισχυμένη παρουσία της αστυνομίας και των υπηρεσιών ασφαλείας. Καθώς περνούσε ο χρόνος, η παρουσία αυτή αυξανόταν διαρκώς, προσπαθώντας να αποτραπούν πιθανά χειρότερα συμβάντα. Παράλληλα, είχαμε και σημαντική ένταση από συγγενείς των τραυματιών, οι οποίοι έσπευδαν στο νοσοκομείο για να ενημερωθούν σχετικά με την κατάσταση των αγαπημένων τους.

Οι πληροφορίες για δεύτερο νεκρό διαψεύδονται.

Από την αστυνομία έγιναν 91 προσαγωγές και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται.