Nτιναμό Ζάγκρεμπ: Ο Mπίστσαν προανήγγειλε αποχώρησε του Iβάνουτσετς

Ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ Ιγκόρ Mπίστσαν στις δηλώσεις του μετά το 0-0 με την Γκόριτσα για το πρωτάθλημα προανήγγειλε την αποχώρηση του Λουκά Ιβάνουτσετς με τα MME της Κροατίας να προβλέπουν ότι δεν θ΄αγωνιστεί κατά της ΑΕΚ για τον 3ο προκριματικό του Champions League 

Nτιναμό Ζάγκρεμπ: Ο Mπίστσαν προανήγγειλε αποχώρησε του Iβάνουτσετς

Mαζεμένα τα άσχημα μαντάτα για τους φίλους της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Λίγο μετά το 0-0 με την Γκόριτσα (δεύτερη βαθμολογική απώλεια σε 3 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ) ο, τεχνικός της πρωταθλήτριας Κροατίας, Ιγκόρ Μπίστσαν, στις δηλώσεις του μετά το ματς επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Λούκα Ιβάνουσετς, ενώ δημοσίευμα αναφέρει πως δεν θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ιβάνουσετς που δεν έπαιξε στη ρεβάνς με την Aστάνα, μεσοβδόμαδα, είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στη Φέγενορντ.

Τα δυο κλαμπ τα έχουν βρει για ένα ποσό γύρω στα 8,5 - 9 εκατομμύρια ευρώ και ο Κροάτης μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο.

Ο τεχνικός της Ντιναμό είπε σχετικά: «Εξαρτόμαστε πολύ από τον Ιβάνουσετς και σίγουρα θα μας λείψει πολύ. Αυτός και μερικοί άλλοι παίκτες. Είμαστε πολύ πιο επικίνδυνοι όταν είναι εκεί».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportcom.hr» μετά το ματς με την Γκόριτσα ο Κροάτης μεσοεπιθετικός αναμένεται να μην παίξει ούτε στα ματς με την ΑΕΚ, καθώς η μεταγραφή του θα προχωρήσει άμεσα.

Πάντως αυτό δεν επιβεβαιώνεται και όπως αναφέρει το «germanijak.hr» το «deal» θα ενεργοποιηθεί μετά τα παιχνίδια με τον Δικέφαλο.

Ο Ιβάνουσετς είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες της Ντιναμό και το απέδειξε στο πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα, στο οποίο πέτυχε χατ τρικ.