Μίλαν: Πιστεύει στην ανατροπή ο Τονάλι

Ο μέσος της Μίλαν, Σάντρο Τονάλι, δεσμεύτηκε ότι η ομάδα θα τα δώσει όλα για να κάνει καλύτερη εμφάνιση απέναντι στην Ίντερ και να προσπαθήσει να ξεπεράσει το μειονέκτημα του πρώτου αγώνα.

Μίλαν: Πιστεύει στην ανατροπή ο Τονάλι

Η Μίλαν έχει ένα παροιμιώδες βουνό να ανέβει αύριο το βράδυ, όταν αντιμετωπίζει για πέμπτη φορά φέτος την μισητή αντίπαλό της, Ίντερ, δεδομένου ότι ηττήθηκε κατά κράτος στο πρώτο παιχνίδι από τους παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι, καθώς ο Εντίν Ντζέκο και ο Χένρικ Μχιταριάν σκόραραν μέσα στα πρώτα 11 λεπτά.

Η ιστορία δείχνει ότι οι Ροσονέρι έχουν επιστρέψει από ένα πρώτο παιχνίδι με δύο γκολ διαφορά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μόνο μία φορά στην ιστορία τους και αυτή ήταν το μακρινό 1986, οπότε θα χρειαστεί κάτι πολύ ιδιαίτερο για να βαφτεί η μία άκρη του Ολυμπιακού Σταδίου Ατατούρκ κοκκινόμαυρη.

Ο Σάντρο Τονάλι μίλησε μαζί με τον προπονητή Στέφανο Πιόλι στη συνέντευξη Τύπου μια μέρα πριν από τον επαναληπτικό.

Το 2003 για τον τελευταίο ημιτελικό ήσουν τριών ετών. Τι αισθάνεσαι τώρα;

"Υπάρχουν πολλά συναισθήματα, έχουμε τη δύναμη να αφήσουμε τα πάντα στην άκρη. Είναι μόνο ένα παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε χίλια στα χίλια για να τα δώσουμε όλα. Είναι η ευκαιρία μας, μπορούμε να αλλάξουμε το πρώτο παιχνίδι και να δώσουμε ώθηση".

Αυτές ήταν δύσκολες μέρες για την ομάδα. Είχατε μια συζήτηση με την κερκίδα, τι συναίσθημα σας προκαλεί;

"Θετικές αισθήσεις. Η κερκίδα ήταν πάντα κοντά μας και χθες ήθελαν να μας δείξουν την εγγύτητά τους για αυτό το ματς. Πάντα μας στήριζαν, όλοι μας κωπηλατούμε στην ίδια πλευρά. Είμαστε όλοι ενωμένοι".

Έχετε χτυπήσει το δοκάρι σε δύο διαδοχικά παιχνίδια, θα έρθει επιτέλους το γκολ αύριο;

"Θα ήταν πολύ απλό να το σκεφτούμε, πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να αφήσουμε την ομάδα να σκοράρει. Τα προσωπικά πράγματα θα έρθουν, αλλά ας σκεφτούμε πρώτα την ομάδα".

Είπατε κάτι στην ομάδα;

"Συχνά μιλάμε μεταξύ μας, αλλά για να μπούμε στο γήπεδο δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσουμε σε κανέναν. Όποιος φοράει τη φανέλα της Μίλαν ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να δώσει για να είμαστε περήφανοι και να πούμε ότι τα δώσαμε όλα".

Το αυριανό παιχνίδι αλλάζει κάτι για τη σεζόν;

"Σίγουρα κάτι αλλάζει. Στην αρχή της χρονιάς βάλαμε στόχους στο μυαλό μας και πολλοί δεν πήγαν όπως έπρεπε, αλλά αύριο θα μπούμε στο γήπεδο για να αλλάξουμε αυτή τη σεζόν. Δεν μπορέσαμε να επαναλάβουμε τον εαυτό μας στο πρωτάθλημα και αύριο αυτό το παιχνίδι θα έχει σημαντικό βάρος".

Ο Ιντζάγκι διαμαρτυρήθηκε για την εθνικότητα του διαιτητή της αναμέτρησης...

"Πρέπει να βρούμε έναν διαιτητή χωρίς εθνικότητα (γέλια)".