Πιόλι: «Ξεκινάμε με μειονέκτημα, αλλά μπορούμε για να το ανατρέψουμε»

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, μίλησε για τον κρίσιμο αυριανό (16/5, 22.00) ημιτελικό με την Ίντερ στο Champions League.

Πιόλι: «Ξεκινάμε με μειονέκτημα, αλλά μπορούμε για να το ανατρέψουμε»

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Μίλαν για πρόκριση στον τελικό του Champions League, παρά την ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς από την Ίντερ. Ενόψει του αυριανού (16/5, 22.00) αγώνα ρεβάνς κόντρα στους «νερατζούρι», ο προπονητής των «ροσονέρι», Στέφανο Πιόλι, σημείωσε:

«Τα μάτια των παικτών της ομάδας μου λένε ότι αυτοί οι παίκτες προετοιμάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να κάνουμε τα πράγματα πολύ καλύτερα από το πρώτο ματς και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στόχος είναι να κερδίσουμε για να προκριθούμε σε έναν τελικό που κανείς δεν θα είχε προβλέψει ποτέ.

Όπως κανείς δεν πίστευε ότι η Μίλαν θα φτάσει τόσο μακριά, κανείς δεν πιστεύει τώρα ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό. Από την άλλη, ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι γιατί γνωρίζω καλά τους παίκτες μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι παιχνίδια που όλοι ονειρεύονται να ζήσουν. Ξεκινάμε με ένα μειονέκτημα, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε τα προσόντα για να το ανατρέψουμε. Όποιος παίζει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ξέρει ότι τα παιχνίδια δεν τελειώνουν μέχρι να τελειώσουν και ότι όλα μπορούν να γίνουν. Η Ίντερ είναι μια δυνατή ομάδα, αν παίξουμε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου θα παλέψουμε γι’ αυτό.

Πρέπει να ανεβάσουμε την ποιότητα. Το ματς είναι μεγάλο, πρέπει να ξεκινήσεις καλά, να μείνεις μέσα στο ματς και να είσαι έτοιμος να εκμεταλλευτείς τα λάθη τους, γιατί τα κάνουν».