Λίβερπουλ: Παράπονα σε UEFA και Ρεάλ Μαδρίτης για τα εισιτήρια του αγώνα στο «Μπερναμπέου»

Η Λίβερπουλ απευθύνθηκε τόσο στην UEFA όσο και στην Ρεάλ Μαδρίτης διαμαρτυρόμενη για τα μόλις 1800 εισιτήρια που έλαβαν για το ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στους «16» του Champions League.  

Λίβερπουλ: Παράπονα σε UEFA και Ρεάλ Μαδρίτης για τα εισιτήρια του αγώνα στο «Μπερναμπέου»

Η κληρωτίδα για την φάση των «16» του UEFA Champions League είχε... κέφια και έβγαλε μια επανάληψη του περσινού τελικού ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Λίβερπουλ παρόλα αυτά δεν είχαν τόσα κέφια με τον αριθμό των εισιτηρίων που έλαβαν για το δεύτερο παιχνίδι, στην Ισπανία. Έτσι, η αγγλική ομάδα επικοινώνησε τόσο με την UEFA όσο και με την Ρεάλ Μαδρίτης για να διαμαρτυρηθεί για τα μόλις 1.800 εισιτήρια που της δόθηκαν για τον αγώνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι αξιωματούχοι στο «Άνφιλντ» λένε ότι ο αριθμός είναι «σημαντικά μικρότερος από το αναμενόμενο» για την αναμέτρηση στις 15 Μαρτίου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης φαίνεται ότι έλαβαν την συγκεκριμένη απόφαση ως απόρροια της συνεχιζόμενης ανάπλασης του γηπέδου τους. Ωστόσο, ακόμη και με μειωμένη χωρητικότητα, περίπου στις 60.000 θέσεις, οι κανονισμοί της UEFA ορίζουν ότι μια φιλοξενούμενη ομάδα δικαιούται τουλάχιστον το πέντε τοις εκατό των θέσεων, που σε αυτή την περίπτωση θα ήταν περίπου 3.000.

Το σωματείο φιλάθλων Spirit of Shankly, το επίσημο Trust των φιλάθλων της και το Liverpool Disabled Supporters' Association ζήτησαν από τον σύλλογο να εκφράσει τις ανησυχίες τους και θα παραμείνουν σε διάλογο με την ομάδα σε όλη την διαδικασία. Όπως έχουν τα πράγματα, στην Λίβερπουλ έχουν διατεθεί μόνο τέσσερις θέσεις για αναπηρικά αμαξίδια — και βρίσκονται στην κερκίδα των γηπεδούχων.