Champions League: Το γύρισε και πέρασε με Τσόλακ η Ρέιντζερς!

Με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Τσόλακ η Ρέιντζερς νίκησε 3-0 την Ουνιόν και συνεχίζει στα play off του Champions League στέλνοντας τους Βέλγους στο Europa League

Champions League: Το γύρισε και πέρασε με Τσόλακ η Ρέιντζερς!

Μεγάλη πρόκριση για την Ρέιντζερς στα play off του Champions League καθώς επικράτησε με 3-0 της Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ και ανέτρεψε το 0-2 του πρώτου αγώνα. Έχοντας εκ των πρωταγωνιστών τον Αντόνιο Τσόλακ που πέτυχε το δεύτερο τέρμα και έδειξε το δρόμο της πρόκρισης. Οι Σκωτσέζοι θα αντιμετωπίσουν την Αϊντχόφεν για να διεκδικήσουν την παρουσία στους ομίλους.

Η Ρέιντζερς προσπάθησε για να βρει το γκολ που θα την έβαζε σε τροχιά πρόκρισης και τα κατάφερε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εύστοχο πέναλτι από τον Ταβερνιέ. Για να ισοφαρίσει με γκολ του Τσόλακ στο 58 το σκορ του πρώτου αγώνα, με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ να αποδεικνύεται πολύτιμος για την ομάδα του κάνοντας το 2-0. Στο 79' ο Τίλμαν πέτυχε την ανατροπή με το 3-0 και η Ρέιντζερς συνεχίζει ενώ η Ουνιόν πάει στο Europa League. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Αμανί με δεύτερη κίτρινη.

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ: Μακ Λάφλιν, Ταβερνιέ, Σαντς (79' Ντέιβις), Γκόλντσαν, Μπάρισιτς, Άρφιλντ (64' Ματόντο), Λάντστραμ (87' Καμαρά), Λορενς, Τίλμαν, Κεντ, Τσόλακ (80' Μορέλος)

ΟΥΝΙΟΝ: Μορίς, Σάικς, Μπουργκές, Φαν ντερ Χέιντεν, Νιούκουπ (77' Φρανσουά), Τέουμα, Αμανί, Λάινεν (87' Κάστρο), Λαπουσέν, Βανζέρ, Αντιγκρά