Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα: Θα είναι γεμάτο το «Γ. Καραϊσκάκης»

Πάνω από 20.000 εισιτήρια έχουν διατεθεί για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μακάμπι και η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο την Τετάρτη (27/7)

Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα: Θα είναι γεμάτο το «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι για μία ακόμη φορά κοντά στην ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου σε ένα κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Όπως έγινε γνωστό πάνω από 20.000 φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ήδη κλείσει θέση για τη ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα το βράδυ της Τετάρτης (27/7-22.00) με στόχο την πρόκριση μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, στην γ' προκριματική φάση του Champions League.

Η κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων είναι μεγάλη όπως και το ενδιαφέρον των φιλάθλων για την «μάχη» που έχουν μπροστά τους οι πρωταθλητές. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα και παρά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών που διανύουμε, το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι γεμάτο.

Να σημειωθεί ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα, όπως και των εισιτήριων διαρκείας, θα συνεχιστεί και την Τρίτη (26/7) από τις 10:00 έως τις 18:00, από τα εκδοτήρια, όπως και όλο το 24ωρο online. Υπενθυμίζεται ότι δεν διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια για το πέταλο της Θύρας 7, αφού στις Θύρες 3-7 ισχύουν μόνο εισιτήρια διαρκείας.