Ο Γερμανός Στέγκεμαν στο Μακάμπι-Ολυμπιακός

Ο Γερμανός διαιτητής Σάσα Στέγκεμαν θα σφυρίξει στο πρώτο ματς της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟ και το περίεργο με τις ισοπαλίες. 

Ο Γερμανός Στέγκεμαν στο Μακάμπι-Ολυμπιακός

Κακό σημάδι για τον Ολυμπιακό ο ορισμός Γερμανού διαιτητή στο πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι, την Τετάρτη (20/7) στην Χάιφα, υπό την έννοια ότι η ελληνική ομάδα έχει άσχημη παράδοση στην Ευρώπη με διαιτητές από τη συγκεκριμένη χώρα.

Ο Σάσα Στέγκεμαν θα έχει συνεργάτες τους συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτερμαν και Μάρκο Αχμούλερ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ρόμπερτ Σρέντερ. Ο Στέγκεμαν είναι 37 ετών, έχει πολλά ματς της Μπουντεσλίγκα στην καριέρα του, ενώ είχε κληθεί πριν από τρία χρόνια στην Ελλάδα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Με δύο πέναλτι υπέρ των πράσινων, το ένα το είχε πιάσει ο Σα, το άλλο το αξιοποίησε στο 90' ο Μολό ισοφαρίζοντας το γκολ του Γκερέρο.

Το αξιοσημείωτο με τον Γερμανό είναι ότι στα τελευταία τριάντα παιχνίδια του σε Γερμανία και Ευρώπη (κυρίως Γιουρόπα Λιγκ και εθνικών ομάδων) έχει φέρει μόλις τρεις ισοπαλίες!