Λίνφιλντ – Νιού Σεντς 2-0: Πέρασαν στην παράταση οι πεισματάρηδες Βορειορλανδοί

Η Λίνφιλντ σφυροκόπησε την Νιού Σεντς, αλλά χρειάστηκε ένα απίθανο γκολ στις καθυστερήσεις και ένα ακόμα στην παράταση για να περάσει με 2-0 στον δεύτερο γύρο του Champions League

Λίνφιλντ – Νιού Σεντς 2-0: Πέρασαν στην παράταση οι πεισματάρηδες Βορειορλανδοί

Ο επιμένων νικά και... προκρίνεται, όπως αποδείχθηκε στο ματς της Λίνφιλντ με την Νιού Σεντς, όπου οι πεισματάρηδες Βορειοιρλανδοί πέρασαν δίκαια στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Λίνφιλντ πίεσε με όλες τις δυνάμεις της είχε τις τριπλάσιες τελικές προσπάθειες, κέρδισε 11 κόρνερ στο 90λεπτο, είχε κατοχή μπάλας στα όρια του 70%, αλλά όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για να διασπάσουν την μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων. Μέχρι το 96', τουλάχιστον, όταν το απίθανο βολέ του Μάλγκριου από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 1-0 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς στην Ουαλία.

Στην παράταση το σκηνικό δεν άλλαξε, η Λίνφιλντ συνέχισε να κυριαρχεί και στο 95' ο Ντιβάιν με κοντινό πλασέ σε έξοχη αντεπίθεση διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και χάρισε την πρόκριση στην Λίνφιλντ που θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες (20 και 27 Ιουλίου) την Μπόντο Γκλιμτ από την Νορβηγία.