Βαλβέρδε: «Ο Σαλάχ έδειξε ασέβεια προς τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

Προσβολή ένιωσε από την προ λίγων εβδομάδων δήλωση του Μοχάμεντ Σαλάχ, ότι προτιμάει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, ο Φέντε Βαλβέρδε.

Βαλβέρδε: «Ο Σαλάχ έδειξε ασέβεια προς τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

Ο Φέντε Βαλβέρδε δεν... εκτίμησε ιδιαίτερα την ειλικρίνεια του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος προ λίγων εβδομάδων είχε δηλώσει πως θα προτιμούσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, προφανώς έχοντας στο νου το χαμένο τρόπαιο του 2018 απέναντι στους «μερένγκες».

Ο νεαρός μέσος της ομάδας της Μαδρίτης ένιωσε προσβεβλημένος από τα λόγια του Αιγύπτιου σταρ, κάνοντας λόγο για ασέβεια από την πλευρά του άσου της Λίβερπουλ προς τη Ρεάλ και τους ποδοσφαιριστές της. Ο 23χρονος χαφ δήλωσε σχετικά:

«Προφανώς, είναι δηλώσεις τις οποίες ο καθένας μπορεί να εκλάβει όπως θέλει. Είμαι αντίπαλός του και ένιωσα σαν να έδειξε ασέβεια προς τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους ποδοσφαιριστές της.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να προσπαθήσουμε να δείξουμε γιατί βρισκόμαστε στον τελικό, ελπίζοντας πως θα χαρίσουμε ακόμα μία κούπα στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης».