Ο Σαλάχ θέλει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα βρεθεί σε έναν ακόμη τελικό Champions League με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο Σαλάχ θέλει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό

Ο Σαλάχ ήταν εκείνος που συνεργάστηκε με τον Φαμπίνιο στο πρώτο τέρμα της Λίβερπουλ στο ματς με τη Βιγιαρεάλ. Ο Αιγύπτιος άσος ρωτήθηκε για την ομάδα που θα ήθελε στον τελικό στο Παρίσι και είπε πως θέλει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Πανηγυρίζουμε την πρόκριση, όμως, από την επόμενη μέρα κιόλας βλέπουμε τα ματς που έρχονται.

Περάσαμε στον τελικό, πρέπει ν' απολαύσουμε τις στιγμές, όμως υπάρχει το ματς με την Τότεναμ το Σάββατο και πρέπει γρήγορα να συγκεντρωθούμε εκεί.

Ήταν δύσκολο το πρώτο μέρος. Ο Κλοπ μάς μίλησε στην ανάπαυλα, μιλήσαμε κι εμείς οι παίκτες μεταξύ μας και φάνηκε η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας μας. Είμαστε ομάδα τοπ επιπέδου στο ανώτερο επίπεδο στο γήπεδο. Η νίκη ήρθε ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Λογικό είναι ο Κλοπ και να μιλούσε, αλλά και να μας φώναξε...

Προσπαθώ να παραμείνω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, να μην αποπροσανατολίζομαι γιατί ξέρω ακριβώς τι θέλω εγώ και απλά συνεχίζω τη δουλειά μου.

Πάντα περιμένω πολλά από τον εαυτό μου. Πριν ξεκινήσει η σεζόν είχα πει ότι ήθελα 40 γκολ και 10-15 ασίστ, οπότε τώρα με 30 γκολ και 13 ασίστ μάλλον πρέπει να δουλέψω περισσότερο τα γκολ και να ψάξω περισσότερα.

Είμαι σε εξαιρετική φόρμα, η ομάδα είναι εξαιρετική και ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση.

Ίσως το καρέ τίτλων να μην ήταν στις σκέψεις μας στην αρχή της σεζόν, εγώ προσωπικά επικεντρώνομαι κάθε φορά στο ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα, όμως εδώ που φτάσαμε, ναι, τα θέλουμε.

Θα ήθελα να παίξω με την Ρεάλ επειδή χάσαμε τον τελικό του 2018 και μακάρι αυτή τη στιγμή να τους το πάρουμε...», τόνισε ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ.